Del 2: Hjemme hos en prostituert

Categories Podkast 🎧

Dette er del 2 av 2.

I forrige episode fikk dere være med hjem til en kvinne som jobber som eskortepike. Kvinnen har valgt å være anonym av flere grunner. Hovedgrunnen er for å ta hensyn til familien hennes. Hun bor i Oslo, i et ålreit område, i en ganske så liten leilighet, med en balkong som hun leier. 

Jeg har mange spørsmål, og hun svarer på alt jeg spør om – Helt ufiltrert og sykt ærlig. Direkte inne fra leiligheten hun daglig selger sex fra. Jeg skal innrømme at det er vanskelig å ikke reagere mer enn jeg gjør, for en stor del av meg skriker jo at dette er rivruskende galt. Kvinnen vet hva jeg mener, og det er rart å ha en så naturlig og ålreit samtale, til tross for tematikken. Jeg vet jo ikke helt hva jeg hadde forventet meg, men hun er jo så… Vanlig. Frokosten står fortsatt på kjøkkenbenken, det henger klesvask på tørk, det ligger sko slengt i gangen og hun er kledd helt normalt. 

Når jeg drar etter denne episoden skal hun ut og selge sex. Ikke fra leiligheten denne gangen, men det forteller hun om snart. 

Dette er del 2 av hjemme hos en prostituert. 

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *