Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Genseren er hjemmestrikk etter DENNE oppskriften! 

GOD TIRSDAG 💛

✗ Å, så godt det var å endelig kunne dele hva som skjer fremover og hvor vi skal flytte i går! Jeg har følt at jeg har løyet en hver rett opp i fleisen i ukesvis, uten å egentlig ville det selv. Nå er det sånn det er og blir, og vi gleder oss noe enormt! Jeg skal innrømme at det føles både overveldende og spesielt, og det har faktisk vært deilig å ha noen uker til å forsøke og lande i det selv først. Jeg vet ikke helt om jeg har klart det, og begynner å tenke at jeg ikke vil klare det heller og at det beste bare er å hoppe i det! Uansett, dette skal vi snakke masse om, og jeg gleder meg til å ta med alle som vil på reisen. Dette er jo HELT nytt for oss, og det blir veldig, veldig spennende! 

Fotballsesongen er i gang igjen og til tross for at den både er litt amputert og kort, så føles det superdigg å spille igjen! Sånn ordentlig digg også. Det fine med at den er ganske kort er at jeg får med meg nesten enhver seriekamp før vi reiser. 

✗ Jeg har hauset på Sky High Mascaraen til skyene, for det er den første mascaraen som virkelig har gjort vippene mine både fyldige, lengre og gitt de mer volum (den har kommet inn HER igjen). Men… Har du testet DENNE? Altså… What! Den er jo enda bedre? Den forlenger vippene noe inni granskauen! Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem som er favoritt… Kanskje begge i kombinasjon? Nei, jeg må prøve meg frem, haha! Og du MÅ teste denne. Helt på ekte. 

✗ Apropos sminke! Nå får di 20 % rabatt på alle ordinære varer hos IconBeauty med koden Martine20. De betyr at du får 20 % rabatt på Glød Sophie Elise, på denne primeren som gir den fineste gløden i verden og denne BB-creamen som er kanonfin! For eksempel. Om ikke du har testet primeren så anbefaler jeg det på det sterkeste! Den er helt rå, og jeg er mektig imponert over Camilla Pihl 🤍

✗ I går tenkte jeg på hvor urasjonell jeg var som barn og hvor mange rare tanker jeg hadde som jeg bare kan le av nå😂 Jeg vet ikke om det var min elleville fantasi som regjerte, men jeg hadde for eksempel en periode der jeg var bombesikker på at jeg måtte passe på når jeg badet i basseng, i tilfelle det kom hai? I et basseng i syden fult av solbrente turister. HAHA! 

✗ Jeg kommer aldri, altså aldri til å forstå meg på de som får seg til å skrive “du er ganske feit egentlig” eller “synes ikke overarmene dine er spesielt pene” i kommentarfelt. HVA SKJER LIKSOM? HVOR kommer det fra? 

✗ I helgen snakket jeg med en av mine bestevenninner om dette med rykter og sladder. Hvor lett det er at en fjær blir til ti høns, og hvor lei jeg er av at folk prater om ting de ikke har peiling på. Jeg vet ikke om jeg har blitt mer var på det etter at jeg selv ble en del av den bransjen jeg nå er en del av og etter at folk begynte å servere historier om meg (og gjerne C) som ikke stemmer litt en gang, men jeg tror kanskje det. Det er jo livsfarlig å basere et inntrykk til en person på hva en annen sier og forteller, som ikke en gang kjenner personen eller som kanskje har vært på en fest med personen. For helt ærlig… Hvilken vorsspiel eller nachspielhistorie har IKKE blitt servert på steroider a? 

✗ Dette er et tips til lettlagde, superdigge og proteinrike pannekaker! De er liksom så gode at det er vanskelig å tro at de er så nyttige som der er. De er heller ikke tilsatt sukker! Klikk deg inn HER for digg, diggere, diggesen pannekaker som funker både til frokost, lunsj, kveldsmat og kos☺️

✗ Jeg gleder meg så innmari til helgen! C skal spille OL-kvalik i Oslo, så hele familien vår kommer. Hjertet mitt er aldri så fullt og helt som da 💕 Det er 1,5 år siden sist vi fikk gjort det sammen, så gjeeett om jeg skal nyte! 

✗ Jeg håper du har en fin tirsdag, at du trives med det du gjør og at du har noe å se frem til denne uka! 

HER kan du nominere dine favoritter på sosiale medier til Vixen Awards 💕🎉😃✌🏻

Stooooor klem fra meg,

 

 

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *