Reklame | Panduro

Jeg har herved fått meg en ny hobby, og jeg er cirkabirka så fornøyd: 

Jeg har rett og slett fått perledilla, og jeg elsker å perle. Både lillesøster og kjæresten til lillebroren til C har foreslått at vi skulle gjøre det sammen, og jeg har litt umotivert sagt at det var en god ide. Men etter en tur innom nettsiden til Panduro, hvor det kun er fantasien som setter en stopper for en og etter en haug av perler og fancy perleutstyr seinere, så ble jeg offisielt perlegæren. 

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn så hadde jeg forestilt meg at nr. 1 at jeg ikke kom til å finne roen til og gjøre det og nr. 2 at det var vanskelig… Men jaggu tok jeg feil på to av to. Det var både enkelt, skikkelig ålreit og etter åtte timer med perling første gang, så kan jeg vel trygt si at jeg fant roen, hehe!

Vi kjøpte DETTE kittet hos Panduro og det var i beste fall genialt. Ved å kjøpe det kittet fikk vi alt vi behøvde av utstyr, verktøy, perler og tråd! Det hjalp nok godt å ha utstyret på plass, men det hadde vi jo etter litt klikking og kikking i Panduro-universet. 

Her er noe av det vi lagde:

… Jeg elsker ringen! 

Hvor fint er ikke dette a? Enkelt, fint og skikkelig ålreit 💕 Hele konseptet til Panduro er jo å bygge på gleden man føler når man skaper noe med sine egne hender, og tro meg… DET gjorde jeg! 

Om du allerede er på perlekjøret eller om du har lyst til å sjekke om det er noe for deg, så anbefaler jeg deg å klikke deg inn og dykke ned i det gigantiske tilbudet til Pandruo HER. Ah, det er så mye fint og her jeg sitter nå så vil jeg ha alt… C fikk til og med et armbånd han også, hehe:

M for Marty, heheheheheh! 

Jeg håper at du har en finfinfin dag! STOR klem fra meg, 

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg har fått dilla!

  1. Hei 🙂

    Helt uten kontekst til blogginnlegget. Men mener å huske at du spilte fotball på lag for moro ? 🙂 stemmer det? Og hvordan finner man et sånn lag ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *