Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hvordan har du det?

Vet du, til tross for at det har skjedd mye den siste tiden og at jeg har hengt mer med geipen enn jeg pleier, så har jeg det veldig bra. Alt annet er jo veldig bra, og det hjelper. Så jeg har det veldig bra, også har jeg noen øyeblikk, timer og kanskje dager som er litt sure, men det er jo livet! Jeg håper at du også har det bra.❤️

Har det skjedd noe mellom deg og C?

Nope! 

Har du fortsatt rabattkode hos BikBok?

JEPP! Rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer online ut morgendagen! 

Hvor lenge har du og C vært sammen, og hvorfor gjorde dere det slutt?

Vi har vært sammen i snart 6,5 år – Og jeg håper det blir mange, mange, mange fler 💛 Jeg har fortalt hvorfor, hva som skjedde og hvordan vi ordnet opp i det i Sykt Voksen. Jeg lærte så innmari mye av det, både om livet, om forholdet, om meg og om han, og synes det var veldig fint å kunne dele det til tross for at det ikke var så fint da, hehe. Det føles jo liksom ut som en evighet siden nå, og det er ingenting jeg verken regner med eller tenker på nå! Jeg tror kanskje spørsmålet henger litt igjen, fordi en del av dere kanskje har et lite håp om å finne tilbake til eksen. Jeg tror hvert fall det må være fordi man virkelig vil, og ikke fordi man trenger noen. Jeg tror det må være fordi begge har det bra, ikke fordi man tror at man må være sammen for å ha det bra. Det er mulig, men det må bygge på noe mer enn bare en forestilling og et ønske om å få det til å funke. Noen ganger funker det, og noen ganger ikke! 

Skal dere flytte til Stavanger siden du var i Kristiansand og så på de i helgen?😉

Nei, det skal vi ikke ☺️

Hvor får jeg kjøpt treningstrusene som du tipser om?

HER! Det er antakeligvis verdens beste treningtruser som verken synes under treningstøy, som ikke krøller seg eller bøller og som sitter som et skudd. Du finner de HEROg de er like gode når man ikke trener! 

Har du tips til en som er litt usikker på å date fordi hun er litt større?

Ja: Dra på date, vis hvor flott du er og kick ass! Jeg skal ikke fjase bort dette viktige spørsmålet med å bare si at det er synd at man tenker sånn og at det ikke burde ha noe så si, for jeg kan kjenne meg igjen. Da hjelper det ingenting at noen sier: Drit i det da. Men, det er jo noe i det allikevel. Det er bare tull og tøys at det er en type kvinne(kropp) som er rett og det finnes en haug av kvinner, menn og de som er midt i mellom som står klare til å digge deg, ligge med deg og forelske seg i deg – Uavhengig av hvor mange centimeter du har rundt midjen, hvor høy du er eller bred du er. Om personen du dater ikke tar deg som du er og digger deg for den du er, ja, da er det hen sitt tap, og ikke ditt. Det kan føles fjasete det også, men det er sant. Da heter det å ikke være en match, og det kan jo like gjerne være fordi personen stemmer FRP og at du stemmer Venstre.

Du. Fortjener. Alt. Uavhengig av størrelsen du har hengende i klesskapet. DEAL?

Hvordan får du så fine vipper når du har på mascara?

Etter en lang pause har jeg endelig begynt med DETTE vippeserumet igjen (det funker som bare det) også bruker den DENNE mascaraen som endelig har kommet inn på lager… IGJEN! Tre strøk med den gjør underverker på mine vipper, og de blir lenger enn de vel strengt talt sett kan være, haha! Pass på at du bruker et vippeserum som er litt ordentlig, og ikke bare noe som er jallaballa. Det er tross alt øynene dine det er snakk om!☺️

Hvor mye penger tjener en influenser på en måned?

Det varierer veldig fra influenser til influenser! Jeg har ikke peiling på hva en gjennomsnitlig lønn er, men man kan tjene både litt, ganske ålreit og veldig bra. Jeg tror ofte at man tror at om man er influenser så tjener man automatisk masse penger, og det stemmer jo ikke alltid, da ligger det i så fall kanskje mye mer bak enn bare en tittel som influenser! Mange influensere driver jo egne firmaer, mange skaper masse kult, fresht og fint, mange jobber knallhardt og mange bygger opp bedrifter i millionklassen. Jeg synes det er dødskult med unge mennesker, og gjerne kvinner, som skaper, som satser og som gjør det knallbra. Influenser tittelen blir jo nesten kanskje litt flåsete og tynn å slenge etter enkelte, fordi de er så mye mer! Det er ikke alltid de med flest følgere som tjener best, og selv om det ligger mye penger i markedsføring, så ligger det også mye jobb bak det å drive sitt eget firma og kunne leve av det – Influenser eller ei! 

Hvorfor er du på Tinder?

Om dette trøtte trynet her dukker opp på Tinder så setter jeg stor pris på om du kan rapportere den, for da er det en falsk bruker 💕Det samme gjelder om trynet til C dukker opp. Det har gjort det i sommer, som Johnny 29 år, heh. 

Har du vurdert å slutte og blogge nå som flere andre har gjort det?

Nei, det har jeg ikke! Jeg har full forståelse for at andre velger å gjøre det, men jeg har tenkt til å holde på så lenge jeg syntes det er både gøy, givende og inspirerende – Og det håper jeg det skal være en gooood stund til💛

Hvordan får du ALLTID så fin glød når du sminker deg?

Jeg elsker glød, og går alltid for produkter som kan gi meg det. Skal du gå for et produkt nå, så anbefaler jeg DENNE primeren. Wow, så fin og bra den er! 

Tips til å komme i gang med trening?

Å begynne! Å huske at du ikke er verdensmester med en gang og huske på hvorfor du gjør det. Ja, og at ALT er bedre enn ingenting. Du må ikke løpe et maraton eller løfte en hest for å trene, være rå eller for å gjøre noe bra for deg selv. Det er lurt å ta en bit av gangen, og ikke spise hele eplet på en gang. Okei, veldig metaforisk – Men ta et steg av gangen. Ikke løp så du aldri vil løpe igjen første gang. Løp de meterne som føles greit, eller ikke løp i det hele tatt. Bare begynn! Kom deg ut, få på deg joggeskoa og fokuser på hvor bra det er for deg. Det er faktisk ganske deilig, ikke hver gang, men det er deilig å investere i seg sjæl, å føle seg bra, å utvikle seg, å få frisk luft i fleisen og bevege seg. Begynn med en dag i uka. Kanskje to. Det er godt nok det, og da gjør du mer enn om du ikke hadde gjort det, ikke sant. 

Heia deg! 

Har du fillers?

Jeg tok fillers for… Jeg husker faktisk ikke når, men det er på topp ti lista mi over dumme ting jeg har gjort, om ikke topp fem. Det verste er at jeg egentlig bare gjorde det for å gjøre det og fordi jeg var nysgjerrig. Karmaen min kom og beit meg i rumpa, jeg fikk en allergisk reaksjon og jeg så ut som en kylling. Det gjorde i tillegg grisevondt, jeg fikk feber og så ut som et naut i flere uker til jeg kunne gjøre noe med det. Lol. Da måtte jeg trøkke ut dritten, og det var ikke akkurat digg og lommeboka fikk svi. Så nei, jeg har ikke fillers nå, men leppene mine blir aldri så fine som det de var. Det har jeg faktisk også fortalt om i Sykt Voksen! Litt mer utdypende enn med kylling og naut som beskrivelser, haha!

Vet du hvor dere skal flytte denne sesongen?

Ja, det vet jeg! Håper å kunne fortelle det veldig, veldig snart. 

Har du en rabattkode på treningsklær?

Koden MARTINEH25 gir 25 % rabatt på alle ordinære varer hos ICANIWILL de neste 48 timene, og koden MARTINEH20 gir 20 % rabatt… LENGE!. Anbefaler deg på det sterkeste å sjekke ut Define Seamless kolleksjonen (HER), den er både råfin, den kommer i masse fine farger, den sitter som et skudd og er så behagelig. 

Er det noe du angrer på at du har skrevet om i Sykt Voksen med tanke på at du deler mye?

Hmm… Nei. Ingenting. Det har føltes både sårt, vanskelig og personlig å dele flere av tingene, men også veldig fint, riktig og viktig. Det er jo liksom livet da, og jeg synes vi skal tørre å prate om det. Både det som er litt flaut, litt vanskelig og det vi kanskje ikke snakker så mye om. Men også det som er innmari fint og ålreit! Så nei, jeg angrer ikke på noe – Men det har krevd litt å si noe av det høyt. Men jeg er veldig glad for at jeg har gjort det.🌸 Du kan bestille den HER om du vil, da kan du også velge om du ønsker den signert! 

BTW! Det har kommet påfyll av VERDENS beste truser (i burgunder, veldig fin) etter å ha vært utsolgt i et halvt år… De er magiske, komfortable, sitter som et skudd, gir hotte hofter, lengre ben og ah… Jeg elsker de – Helt på ekte. Klikk HER for å klikke de hjem! 

Jeg håper du får en knallfin søndag og at du har noe å glede deg til! Stor klem fra meg, 

4 kommentarer

4 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *