Rabattkode hos Ellos

Categories Inspirasjon

Reklame | ELLOS

Å, hallo på deg og kanskje årets fineste motebilde.💛 Den overgangen som nærmer seg nå, der man gjerne fortsatt kan gå med sommerkjoler, så lenge man har et strikketgenser over eller en skinnjakke, og gjerne boots har alltid vært en favoritt. Jeg har også gjort meg opp ganske så mange favoritter hos Ellos de siste ukene… Sånn som for eksempel denne:

Den er sååååå innmari fin! Du finner den HER, og som vanlig så får du 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra på salget! Husk bare å legge inn koden 435472. Koden er gyldig ut august!

Kjolen er jo minst like fin i sort… Den finner du HER

Dette settet finner du HER, og jeg kan meddele at det finnes i sort og grått også. Det er liksom akkurat passe kult, chill og comfy? 

JEG ELSKER DEN! AAAH… Du finner’n HER. Gi meg denne, kule sneakers og skinnjakke a!

Dette finner du HER i både grått og sort! 

Den perfekte sorte skjorten finnes HER

Bare sånn i tilfelle sommeren skulle vare litt til… Klikk HER for å finne denne! 

Jeg kunne holdt på i en evighet, og det kan jeg egentlig alltid jeg skal tipse om mine favoritter fra Ellos. Jeg synes det er få som alltid treffer blink på samme måte og som alltid har noe fresht å tilby, uansett størrelse eller fasong. Du kan jo klikke deg inn HER for å titte selv, og når du finner noe du digger så må du huske å bruke koden 435472. Da får du 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp og 5 % ekstra på salget. Koden gjelder alle varemerker (også interiør!!) og er gyldig ut august. 

Klem fra meg, 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *