Det er hvert fall bedre enn i fjor

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Denne fredagen føles ut som torsdag, akkurat som at ukas tirsdag føltes ut som en mandag. Jeg skvatt litt da jeg skjønte at det er langhelg denne helgen også, men det er vel egentlig bare et godt tegn på at jeg liker jobben min når jeg synes det har vært nok fridager i det siste 😂 Men hey! Fredag og helg sier man vel aldri nei takk til! 

I dag har det blant annet stått flere podkastinnspillinger på planen. I år, som i fjor, så vil det sendes sommerprat hele sommeren, med forskjellige, inspirerende, kule, unike, interessante og spesielle mennesker. Det begynner første torsdagen i juni, så det er bare å glede seg 💛

Selv om helgen kommer litt brått på denne uka, så passer det egentlig fint at den kommer nå allikevel.I morgen drar nemlig hockey-VM i gang, og Norge spiller åpningskamp mot Tyskland. C har vært borte i fire uker idag, og jeg kjenner at det er godt at den ordentlige morroa skal starte nå. Det er jo liksom det vi har venta på! Så nå blir det tette kamper i gruppespillet mot Tyskland, Italia, Finland, Canada, Latvia, USA og Kazakhstan på planen. Det river i hjertet mitt over at jeg ikke får vært i Riga og heia fra meg, men sånn er det bare i år (som i fjor), som med litt for mye annet, hehe. 

Dette er fra VM i Bratislava i 2019, da jeg og mammaen til C fikk en mikrofon opp i trynet på 17.mai og ikke helt frivillig sang nasjonalsangen. Det var til stor jubel for resten av publikum, herregud 😂

Og hallo! Vi har jo vokst, eller, blitt eldre hvert fall?? Haha! Det eneste som ikke har vokst er de falske øyevippene mine, og det er kanskje like greit, heh. 

Det var altså så innmari morro og så sjukt god stemning.

La verden blir frisk snart så vi kan gjøre ting som dette igjen, sier bare jeg.❤️ Jeg gleder meg hvert fall masse, selv om jeg får være supersupporter fra sofakroken i år. Det er bedre enn hva det ble i fjor hvert fall, da korona avlyste hele VM. 

Jeg håper at du får en fin helg, og at værmeldinga som bare byr på regn her i helgen er helt feil. KOM AN SOLA! 

Klikk HER for munnbindet

Klem fra meg, 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *