VI TROR DEG

Categories Podkast 🎧

I dag treffer jeg June Holm. June er grunnlegger av Vi Tror Deg-stiftelsen. Stiftelsen som står sammen mot voldtekt, seksuelle overgrep og seksuelle trakasseringer. Vi Tror Deg-stiftelsen ønsker å ivareta, forebygge, avdekke, belyse og styrke rettssikkerheten.

18. oktober 2009 ble June overfalt på vei hjem fra byen og voldtatt på hybelen sin. 22. desember samme år ble hun voldtatt mens hun sov på et nachspiel. Første sak ble henlagt på grunn av ukjent gjerningsmann, mens det i sistnevnte sak falt dom mot voldtektsmannen, som var en del av bekjentskapskretsen til tenåringen June. Du skal få høre June sin historie i neste episode av Sykt Ærlig Med Martine, for i dag skal vi snakke om viktigheten av å bli trodd, hvordan det er å jobbe med voldtekt og hvordan man kan få hjelp. 

En ting er sikkert og det er at alle som opplever voldtekt og seksuelle overgrep fortjener å bli trodd. Vi tror deg-stiftelsen og jeg tror deg. 

Behøver du hjelp eller noen å prate med? Klikk HER for å komme til www.vitrordeg.no og for å få veiledning.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *