BADETØYSGUIDE

Categories Inspirasjon

Velkommen til den mest uoffisielle badetøysguiden du kan finne, men som forhåpentligvis gjør deg litt klokere. Ja, eller som hvert fall gjør at du finner en bikini eller badedrakt som gjør at du føler deg like flott som du er 💛 

JEG ELSKER DENNE BIKINIEN! Underdelen er høyere i livet enn normalt og gjør at beina ser👌🏻 ut. Overdelen er jo min favoritt fasong, og fargene er jo upåklagelig! Bikinien kommer fra størrelse XS-2XL og den finnes også i sort. Jeg bruker L i denne! 

Overdel HER – Underdel HER 

Jeg elsker sporty bikinier, som sitter pent! Overdelen sitter som et skudd og finnes fra størrelse XS-3xL. Jeg bruker størrelse XL i den. Du finner den HER. Bikinitrusa er høy i livet, gir ikke en følelse av å ha på seg en stringtruse og er råfin! Jeg har del i L.

Overdel HER – Underdel HER

Denne er også en soleklar favoritt, av samme grunn som bikinien over! Denne finnes i flere varianter og farger, og du finner denne varianten og alle de andre HER

Bortsett fra at det er kjekt med like bikinioverdeler med tanke på solskille, så er nok denne fasongen min favoritt! Overdelen finnes også som trekantbikini, om du liker det bedre. Trusa er ikke høy i livet, men kan “dras” høyere om man ønsker det. Jeg bruker 42 i denne og jeg digger den.

Overdel HER – Underdel HER

Denne er så fin! Fargen er helt magisk. Den går fra str. 36-44. Du finner den HER

Dette er den perfekte sorte og sporty badedrakten! Jeg har den i XL og den sitter råfint. Den former seg etter kroppen, er behagelig og holder seg veldig fint ved bruk. Den koster litt ekstra, men du kan lett ha den i lang tid og jeg går hvert fall ikke lei av min. Den funker alltid! Jeg har til og med brukt den sammen med et olaskjørt og skinnjakke…

Badedrakt HER

DENNE ER SÅ FIN! Den finnes fra Str 32/34-48/50. Den er også perfekt å bruke både som badetøy og som body om sommeren!

Badedrakt HER

Dette er den samme som rett over, og den går også fra størrelse 32-50. Den står på ønskelista mi!

Badedrakt HER

Til alle dere andre som også er svak for leo, hehe! Den er normal i størrelsen og går fra S-XXL. Du finner herligheten HER

Trenger jeg å si noe? AAAAH, den er så fin!

Overdel HER – Underdel HER

Denne bikinien er ganske lik den over, men i glatt stoff. Jeg får ikke nok av bikinier som dette, og denne er mindre sporty, og mer hot. Den viser mer, men sitter som et skudd og trusa fremhever hoftene rååååfint!

Overdel HER – Underdel HER

Den øverste bikinien finnes også i denne modellen sort, turkis og aprikos, og denne er også superbehagelig! Stroppene på overdelen kan man ta av sånn at det blir til en tubetopp. Bikinien finnes fra Str XS-2XL. Jeg bruker L i denne! 

Overdel HER – Underdel HER 

Dette tipset har ingenting med badetøy å gjøre, men om du motformodning er på utkikk etter et NYDELIG olaskjørt, med god stretch og som du bare kan dra over badedrakta for å ha et antrekk on point:

Jeg har hatt dette skjørtet i enhver farge i flere år, og det er kanonfint! Stretchen er magisk og det passer til alt. Nå finnes det i fire forskjellige farger fra str XS til 3XL. Nå har jeg ikke rukket å bruke mine i år, men jeg er ganske sikker på at jeg har XL i mine! 

Skjørtet finner du HER 

Jeg håper du fant noe du likte! Om ikke så er det neppe siste gang jeg serverer er innlegg som dette 💛 Jeg håper at du har det bra og at dagen din er finfinfin! 

2 kommentarer

2 thoughts on “BADETØYSGUIDE

  1. Takk for super guide! Kan også anbefale de to øverste modellene for oss med litt mer rundt hoftene, sitter nydelig på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *