Mitt motto her i livet er å bare gjøre det. Hopp i det, grip sjansen, tør å satse, våg å følge drømmene dine og vis guts. Det er en av grunnene til at jeg startet GUTS i fjor. Jeg har alltid drømt om å skape, men mest av alt å gjøre en forskjell.

Det var derfor helt naturlig at GUTS, som står for G – REAT, U – NSTOPPABLE, T – OUGH, S – TRONG skulle skapes med ønske om å gjøre nettopp det. Både å skape klær med mening, som gir et smil til en selv eller noen andre og bidra der man kan. Det har hittil ført til gode donasjoner både til Mental Helse, CARE og Plan Norge. Tusen takk for at vi sammen har gjort det. 

Det var også naturlig for meg å velge produksjon så lokalt som mulig, nemlig hos D2merch i Stavanger, Klærne blir produsert av Stanley/Stella som et fantastisk brand. De lager klimavennlige klær og GOD kvalitet, med de beste sertifiseringene og godkjenningene som GOTS og FairWear. 

De siste droppene har blitt utsolgt på få noen timer, det er helt vanvittig og veldig gøy. Jeg gleder meg derfor stort til 19:00 i morgen (fredag), da vi ikke bare slipper en nyhet, men tre. Tre plagg, i ren GUTS ånd. Komfortabelt og kult. 

Hils på… 

Today Is Your Day

Settet som passer perfekt både når sola skinner og når sofaen kaller. Genseren og shortsen kan både brukes og kjøpes hver seg, men hør sammen. 

Genseren er oversized og jeg vil anbefale å bruke størrelsen du normalt bruker. 
Shortsen vil jeg anbefale å enten bruke størrelsen du vanligvis bruker eller gå opp en størrelse om du er usikker. 

STR. XS-2XL – Settet er unisex

Pris:

Genser: 499,-

Shorts: 399,- 

Sett: 799,-

GUTS DRESS

Hvorfor ikke være komfortabel og kul på samme tid? GUTS DRESS er kjolen du kan bruke til det meste, den er like behagelig som den ser ut og enda kulere. Match den med sneakers, solbriller og skinnjakka når du går ut døra og bytt det ut med tøflene og sofakroken når du kommer hjem. 

Kjolen er superfin og jeg anbefaler å gå for størrelsen du normalt bruker, eventuelt gå opp en størrelse. 

Str. XS-XL

Pris: 699,-

Klikk deg inn HER for å komme inn på nettsiden og husk 19.00 i morgen for å sikre deg en av disse favorittene 🖤 

1 kommentar

1 thought on “N Y H E T

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *