En oppdatering på livet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei fredag, og hei på deg 💛

Jeg har tøffa meg opp hele uka til idag, og jeg trodde at jeg hadde tøffa meg opp nok til å unngå en grinekonsert her hjemme. To minutter før C skulle ut døra i dag, da han ga meg en klem og sa noe fjas, så rant det over for undertegnede og dette var status:

Det går heldigvis bedre igjen nå, og tårene er tørka. Han skal være borte på landslagssamling i en stund nå, overbevise om at han er mer enn verdig en VM-plass og kicke ass. Det er overhode ingenting å være lei seg for, men kjærlighet, masse følelser og savn kan ta knekken på enhver som prøver å tøffe seg tror jeg, hehe. Hvert fall på denne dama. 

Det går jo bra når man kommer inn i det, og plutselig så er han hjemme igjen, stør boksere på gulvet og setter brusbokser på kjøkkenbenken. Dritirriterende, hehe! 

Så nå skal jeg holde fortet her hjemme de neste ukene, heie fra stua og gjøre mitt. Og jeg er så glad, takknemlig og stolt over at vi får til det livet her, at han får leve sin drøm og at jeg får gjøre akkurat det jeg har lyst til. At vi har lært oss å spille på lag, heie på hverandre og ikke minst, spille hverandre gode. Hadde det ikke vært for dumme-korona, så skulle jeg stått der på tribunen og trampeklappa, men det får vi ha til gode. Det også. 

VM i Bratislava 2019

Det hjelper hvert fall at sola skinner, at det står grillings på planen i kveld og at det skjer veldig mye spennende både privat og jobb, som jeg gleder meg til dele med dere snart… Og hallo! Ny GUTS-lansering i kveld 19:00. Jeg har på meg Today Is Your Day-genseren nå, og den er altså så digg, fin OG kul. Og litt nedsnørra akkurat nå, HAHA! 

Jeg håper at du får en fantastisk helg og at sola skinner litt på deg også. Kan forresten meddele at den berømte TikTok-mascaraen har kommet inn igjen idag, og at den ble utsolgt på nullkommaniks sist. Du finner den HER om du ikke rakk å sikre deg den sist! Jeg har testet den to ganger nå selv, og den er faktisk rå!

Vi snakkes seinere. Takk for at du følger meg ❤️

1 kommentar

1 thought on “En oppdatering på livet

  1. Hei! 🤗 stooor klem til deg. Ja savn er virkelig vondt og du er så fin at du deler alt på godt og vondt av forholdet 🤍🤍🤍

    Jeg tenkt å spørre deg om du er kjent med blivakker.no skandalen (kan google den) og oppfordring om å ikke støtte handel hos dem grunn nedlatende syn på kvinner hos eieren. Synes mascara tips er topp men tenkte selv å sjekke om jeg kan kjøpe den annen sted en akkurat der.

    Digger deg uansett 🤍🤍🤍🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *