Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI OG GOD TIRSDAG 💛

DU er skikkelig fin idag! 

Til info så er den beste mascaraen jeg har testet hittil i livet, aka TIKTOK-mascaraen, på 25 % HER

Jeg har følt meg rar i over en uke nå. Liksom litt sånn… Halvveis. Jeg veit ikke helt hva det er, om det er en blanding av pollenallergi, at det har vært ekstremt mye innrykk, følelser og jobb lenge eller om det bare er en liten vårknekk. Jeg jobber hvert fall med saken, men det irriterer meg skikkelig at det gjør at jeg føler meg så forbanna håpløs når jeg har det sånn. Alt er jo egentlig helt brilliant, allikevel banker spøkelsene på og bøller med meg. Æsj, håper det går over snart, og at det hjelper å være litt grei mot meg sjæl. 

✗ Har du noen gang tenkt på hvordan vi forsøker å bry oss og sette oss inn i hvordan andre har det, eller hva de går gjennom, uten å egentlig verken klare å forstå det, relatere eller kanskje til og med bry oss, fordi det er så fjernt for oss? Nå mener jeg ikke nødvendigvis skikkelig kjipe og vanskelige ting altså, men kanskje ting som er litt mindre big deal, men som kanskje er hele verden for den andre personen eller som hvert fall påvirker personen en hel del. Ta for eksempel nå som C er borte, og skal være borte i ukesvis. Om jeg hadde sagt at det er kjipt, så ville enhver anerkjent at “ja, det skjønner jeg”, også fortsatt med sine liv, for det har jo ingen verdens ting å si for dem. De har jo sine kjærester hjemme, hverdagen er helt lik og de merker jo ikke om han er hjemme eller ei. Det var kanskje et dårlig eksempel, men jeg håper du skjønner hva jeg mener allikevel 😂 Jeg er sånn sjæl også, og det tror jeg jo egentlig de fleste av oss er. 

Psst… Du får 20 % rabatt ut dagen i dag på alle ordinære varer hos Röhnisch med koden Martine20. Anbefaler spesielt DETTE settet fra deres PMS-kolleksjon. Du kan justere det selv etter hvordan dagen din er og hvordan kroppen din har det. GENIALT! 

Jeg synes det er en så sjuk uting å kommentere negativt på utseende til folk. Hva faen har det å si at han i TV-programmet man ser på har litt større ører enn deg, hva faen har det å si at hun er sånn eller at han ser sånn ut? Altså… Hva er greia? Gjør det at man føler seg penere av å kommentere noe på andre sitt utseende? Om noen skal spille en fuckings fotballkamp, så har det vel ingenting å si hvordan kroppen hens ser ut vel? 

Forrige uke gjorde jeg noe helt sprøtt. Det er kanskje derfor jeg har vært litt tom for energi den siste uka også 😂 Lover å fortelle det snart… Må bare lande litt i det, hehehehehe. 

Dette er bare et tips om at Jotex har 20 % rabatt på alle utemøbler akkurat nå. Jeg synes utemøbler er uforholdsmessig dyrt, og blir lei meg av at det omtrent er dyrere å innrede en balkong enn en hel stue. Klikk HER om du vil se om du finner noe snadder som hvert fall er satt ned bittelitt! Det gjelder både møbler, sitteputer, hagekrukker, utepynt og alt annet som hører hjemme i den kategorien, hehe! Anbefaler deg spesielt å sjekke ut “loungemøbler”. SÅ mye kult! 

Jeg lurer på hva de som nærmest bråbremser på motorveien tenker når den politibil med blålys kommer kjørende i MOTSATT kjørefelt tenker. 😂

Jeg så i går at årets helse- og trivselsundersøkelse viser at 54 % av studenter er ensomme nå, og jeg vil bare sende en stor cyber-klem til alle det gjelder. Jeg skjønner det så sjukt godt og jeg håper, håper, håper (og tror) at det snart blir bedre. Jeg beundrer deg og tenker masse på alle dere som gjør deres beste, dere som er langt unna venner og familie, dere som ikke treffer noen og dere som bare føler dere skikkelig ensomme. ❤️

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *