Dette har jeg lengtet etter!

Categories Interiør 🏡

Reklame | Homeroom

Å, som jeg har lengtet etter å ta med dere inn i interiørbobla mi.🖤 For selv om vi fortsatt venter på det meste av møbler, skyvedørsgarderober og andre ting man må vente en liten evighet på til den nye leiligheten vår – Så kommer det seg sakte men sikkert. Soverommet vårt begynner å ta form for fullt, og da dette nattbordet og nattlampen kom som bestilt fra Homeroom, ble gjesterommet et hakk nærmere med å ble stemplet som klart det også…

Du finner nattbordet HER (i tre forskjellige farger) og lampen HER.

Det skal ikke stå her det står nå, så jeg gleder meg til å vise dere gjesterommet når det er helt klart. En ting er hvert fall sikkert, og det er at jeg har runda Homeroom. De har omtrent alt man måtte ønske seg (hvert fall hva jeg ønsker meg) og de har et enormt utvalgt av produkter i forskjellige stiler, materialer og prisklasser, og de gjør det enkelt å skape en hjem som speiler ens egen personlighet. Tre stikkord vi vil at skal beskrive hjemmet vårt er… Maskulint, nordisk og lekent. Ja, og dette er noe av det jeg har på ønskelista mi…

– Rabattkoden JAN21MARTINE gir 20 % rabatt frem til 2/2 –

(Den gjelder ikke salg, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines)

Denne fine vasen finner du HER.

Denne har jeg siklet på lenge, i alle fargene! Den finner du HER.

Jeg må jo også vise dere DENNE hylla! Den henger i gangen, med en gang med kommer inn – Og jeg falt pladask for den da jeg så den.

DENNE boksen vil jeg ha flere av, men jeg vil hvert fall ha en i hylla i gangen!

Dette bordet ønsker jeg meg som sofabord ( vil ha to ved siden av hverandre). Du finner det HER i både hvitt og sort! Jeg ELSKER det.

Jeg gleder meg SÅ til å gjøre alle ideer til virkelighet, og til å møte våren og sommeren i vårt nye hjem. Klikk deg inn HER for å komme til www.homeroom.no, for å drømme deg bort og for å finne dine favviser!

Bruker du rabattkoden JAN21MARTINE så får du 20 % rabatt frem til 2/2.

(Den gjelder ikke salg, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines)

Sender en stor klem fra meg til deg!🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *