GOD ONSDAG.💛

Dette er mitt første innlegg som 23 år åring, og tenk at jeg skrev mitt første innlegg her inne som 17 åring! Det er like sprøtt som at jeg fylte 17 år første gang C gratulerte meg med dagen. Jeg skulle bare visst at han seks år senere fortsatt skulle gjøre det. Jeg hadde vel aldri turt å håpe på det da, men jeg er veldig glad for at det er sånn, og jeg håper at det skal være sånn for alltid. Kliss, klass og det som er. Hehe! 

Til tross for at det var første gang jeg feiret bursdagen min uten familien min, så ble dagen… Helt fantastisk. Og til tross for at Stockholm serverer det gråeste av det grå været, duskregn og sludd på bakken idag, så har jeg egentlig svevd rundt på en rosa sky i hele dag. Jeg er så takknemlig, og jeg føler meg så heldig. 

Det er ikke så mye spennende å fortelle om fra dagen i dag. Det har stort sett gått i jobb, tur i skogen, litt onlinemøter, vasking av klær og litt til jobb, så jeg forteller mye heller om gårsdagen – For den besto av alt annet enn vasking av klær, og selv om jeg gjerne skulle gått en tur i skogen i går også – Så vant én times massasje over det. 

C hadde for en gangs skyld fri i går, og det kunne jo ikke passet bedre! Vi sov lenge, jeg fikk gave på senga og rakk ikke så mye mer før jeg måtte hoppe i klærne og dra til Hammarby Sjöstad for en time med japansk massasje. Jeg tror det var japansk massasje. Det var hvert fall… Magisk. Både rent fysisk (og egentlig psykisk), men også prismessig. 600,- for én time med magi. Jeg pleier ikke å jåle meg til og gjøre sånt så altfor ofte, og det var et år siden sist i går – Men jeg skal tilbake, fort som fy. 😂

Etter en time i himmelen sto det lunsj hos Greasy Spoon på planen, og altså… Bare se:

Kakao, eggs benedict og amerikanske pannekaker. NAAAAAM! 

Nam x2. 

Etter å ha spist oss mettere enn mettest dro vi inn til byen, gjorde noen ærender og fartet litt rundt i gatene der. Ja, før vi bestilte middag fra Olivia til å ta meg hjem. Vi dreit i noen fancykake og kjøpte daimkake fra frysedisken (nam x3) og dumpa ned i sofaen her hjemme foran svenske Ex on The Beach, to episoder av Lykkevika og én av Ulven Kommer. En perfekt feiring, minus litt savn etter familien, etter mening.❤️

Jeg pleier ofte å føle meg ganske sårbar på bursdagen min, henge meg opp i hvem som ikke gratulerer og gudenevethva. Jeg vet ikke om det er alder’n som har tatt knekken på dumhetene, men i går så kunne jeg ikke brydd meg mindre – Og jeg gjorde ingenting annet enn å kose meg gløgg. Jeg er så takknemlig for alle gratulasjoner, all kjærlighet og gurimalla – Leiligheten vår er fylt av vakre blomster fra venner og familie. Det hjelper når de virker litt for langt borte. 

I dag har jeg egentlig bare lyst til å si takk til dere som følger meg, som leser, som heier, som engasjerer dere og som bryr dere. Venner, bekjente og ukjente. TAKK❤️ Nå skal jeg stikke på butikken for å kjøpe inn til middag. I dag står det kyllingwok med eggenudler på planen!

Jeg håper du har hatt en fin dag hittil, og at du har det bra! Stor klem fra meg. 

 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Fra dagen i går

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *