Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Selv om det ble servert flere nedturer enn oppturer i helgen, så satt jeg enormt stor pris på at asfalten plutselig var bar, at jeg kunne droppe stilongsen ute om jeg ville og at om ikke sola var på sitt mest gavmilde, så var det hvert fall ordentlig lyst. Jeg skal ikke dra det så langt som å si at Stockholm bød på vårvær i helgen, men deilig, det var det. C hadde tenkt til å sykle til trening igjen i går morges, men plutselig så var byen forandret til en vinterland igjen. Uansett: Jeg tviholder på det lille snevet av vår jeg fikk kjenne på i helgen og GLEDER MEG i store bokstaver til det blir vår på ekte, hehe!

✗ 1.februar kommer skyvedørsgarderobene til leiligheten i Asker. Jeg er SÅ spent! Jeg får jo ikke vært der, men gjett om det skal FaceTimes over en lav sko a. 

✗ Jeg lurer på om det er noen mennesker som bare elsker når andre gjør noe feil, driter seg ut eller mislykkes. At de bare MÅ fortsette å hakke, næge og ralle over den som for lengst har skjønt at den gjorde noe dumt.

✗ Om du er keen på en fresh farge i fleisen + glød, så anbefaler jeg DENNE selvbruningen til ansiktet. Det er så enkelt at selv jeg får det fint. 😂

✗ Har du sett Rådebank på NRK? Jeg elsket sesong 1, og sesong 2 er helt fantastisk. Det er så viktig, så bra og… Sa jeg bra?  

✗ Du veit sånne rådyre, men råfine glass, som vel egentlig er konjakkglass? Hehe, hvert fall! Jeg har nevnt det her inne før, og jeg har nettopp bestilt det selv, men jeg tenkte jeg skulle passe på å tipse om det igjen. Du finner de her, etter mitt øye 98 % identisk like og de koster 300,- for SEKS glass. Det er typ det et glass egentlig koster. Jeg bestilte det HERFRA!

✗ Det river i hjertet mitt det faktum at det var bedre for folk å ha polene åpne, enn å ha det stengt. At det nærmest fungerer som “medisin” for så mange og at mange barn ville fått det verre med stengte pol, enn åpne. 

✗ Jeg skjønner veldig godt at lokalaviser må ta betalt for mye av innholdet sitt, og legge det bak +artikler. Det jeg derimot ikke skjønner er hvordan de kan legge VIKTIGE saker og informasjon bak +saker man må betale for å lese.

✗ Jeg mimrer tilbake til den tiden da en sminkefri dag var historisk og helt nydelig. Nå sminker jeg meg så sjeldent at sminka mi er nødt til å gå ut på dato snart. 

✗ Jeg har et indre ønske om å være mindre på mobilen. Den er liksom limt fast i hånda mi under arbeidsdagen, og arbeidsdagen er ganske lang. Jeg frykter at den også blir litt unødvendig lang også, bare fordi telefonen liksom alltid bare er der. Jeg var skikkelig flink til å legge den bort i jula, men nå tar jeg meg selv i å åpne Instagram omtrent før jeg har rukket å avslutte tanken om at “nå må jeg skjerpe meg”, og før mobilen har rukket å treffe stuebordet. Ah, men jeg vil faktisk skjerpe meg og tror jeg må få C til å gjemme mobilen min. Men åååå! Nei, jeg er sjokkert. Jeg er avhengig. Og det må jeg gjøre noe med. PRONTO! 

GOOOD TIRSDAG videre. Klem fra meg! 

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *