Når kjæresten din dør

Categories Podkast 🎧

Jeg har tenkt på det mange ganger. Hva jeg hadde gjort. Hva jeg hadde gjort om kjæresten min pluselig gikk bort. Om det for eksempel skulle skje en ulykke.

Det river i hjertet mitt bare av å tenke på det og øynene mine fylles med tårer. Det skal ikke skje. Det kan ikke skje. Og selv om jeg lever i fornektelse, og aller helst ønsker å tro at det er er umulig – Så skjer det. Og det skjedde med Ingvild. Med hennes Tommy.

Og verden raste. En helt vanlig ettermiddag. På tur. Innimellom drømming om huskjøp, reiser og fremtidsplaner, og plutselig sto Ingvild igjen. Ung, lovende og alene. Uten sin aller kjæreste. Uten sin livspartner.

I dag forteller Ingvild sin historie, hvordan veien til i dag har vært og hvordan livet er, og blir uten Tommy ved hennes side. Og alle burde lytte til hva Ingvild har å si, for det er så utrolig viktig. Uansett hva vi står i, hva vi må overleve og hvor alene vi føler oss.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

3 kommentarer

3 thoughts on “Når kjæresten din dør

  1. Her triller tårene….
    Det ble en veldig fin og viktig samtale mellom deg og Ingvild ❤️
    Klem fra mamma’n til verdens fineste Tommy ❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *