Svar på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Kjole finner du HER – Sko finner du HER

Hvordan har du det?

Helt ærlig: Denne uka har vært tøff. Jeg har vært veldig sliten, gått på sparebluss og hatt lite krutt til overs. Men, jeg jobber med saken – Og alt er bra, det har bare vært litt mye💛

Hvor juger du om at du har fylt leppene dine igjen?

Hvorfor juger du om at jeg har det? 😂 Jeg gjorde det, hata det, så grusom ut, hadde svinvondt, fikk hjelp, kasta masse penger ut av vinduet, trykket ut driten og alt av fillers er ute. Det er noe igjen (ikke fillers) i leppekanten, men det forsvinner mer og mer – Takk og lov. Det vakke noe for meg for å si det sånn.

Hva er aldersforskjellen mellom deg og søsteren din?

Hun er født i 2003 og jeg er født i 1998.

Har du aldri en dårlig hårdag? Du ser alltid fantastisk ut på håret!

Jo, det hender, hehe! Men jeg er veldig heldig med håret mitt, har noen triks og er en av de heldige som ikke ser grusom ut når jeg feks har fett hår. Følg med på IG story etterpå, for da kommer det et hot tips! TAKK <3

Spiller du ordentlig fotball med seriekamper og sånn?

Hehe ja, det gjør jeg 😀

Er du god venn med familien til C?

Ja, og det er jeg skikkelig glad for 💛 Vi sier faktisk familien vår, og ikke min eller hans.

Hva syntes familien/vennene dine om det du poster på nettet?

Jeg gjør greia mi, og jeg er litt der at enten får du ta det eller så får du drite i det. Du trenger ikke å digge alt, men på lik linje som jeg heier på de i det de gjør, om det er på studie, jobb eller annet, så forventer jeg at de heier på meg 💛 Litt rart svar, men om de velger å ikke backe, så får det være deres problem – For jeg er meg og jeg gjør ja, greia mi.

Får podkastgjestene dine betalt for å være med?

Alle som gjester podkasten min stiller opp fordi de ønsker å bidra og formidle, og gjøre en forskjell for noen. Jeg er skikkelig takknemlig for det ❤️

Syntes du det er teit å ha navnet til kjæresten sin i bioen på Instagram?

Nei, det får folk gjøre akkurat som de vil med😂

Om du skulle tipset om et treningsantrekk akkurat nå, hva ville det vært?

Ooooh, kult! DENNE shortsen/DENNE tightsen. DENNE sports-BHen og DENNE toppen/DENNE. Og selvfølgelig verdens beste treningssko: HER.

Hva gjør du når du har dårlige perioder?

Da sørger jeg for å få mest mulig kontroll/bli ferdig med noe av det som gjør at jeg for eksempel ikke har det så bra, også tar jeg et steg tilbake, prøver å finne litt energi ved å gjøre ting jeg liker, sove nok og sørge for at jeg spiser nok og bra. Det tar ofte litt tid å komme dit, men når jeg gjør det så tar det ikke så lang tid før en dårlig periode ikke er så dårlig lenger.

Hva tjener C? 

Lol.

Hva tenker du om de som mener at du gjør ting for oppmerksomhet?

Det er ingen som poster noe på sosiale medier for å ikke få oppmerksomhet. De som skriver på Jodel vil jo til og med ha oppmerksomhet for det de skriver.

Hva heter boka du har gitt ut?

Sykt Normal! Du finner den HER. ❤️

Hva sto det på en siste meldingen du sendte?

Skal du slutte å blogge?

Nei, det har jeg ingen planer om! Det har bare vært litt dårlig med oppdatering denne uka siden det har skjedd mye annet. Dere blir ikke kvitt meg enda, hehe.

Hvordan tør du å vise deg så ufiltrert og ekte?

Livet er ufiltrert og ekte, og livet mitt har sjeldent et digg filter på seg. Jeg prøver å ikke være så fin på det og bare være meg selv. DET er ikke alltid så lett, men jeg gidder ikke å late som at jeg verken er (eller har) noe annet enn hva jeg faktisk er.

Har du dager der du tviler på forholdet ditt?

Ja, det har jeg hvert fall gjort flere ganger før og det hender fortsatt at jeg tenker på det. Ikke på den måten at jeg tenker at jeg skal gjøre det slutt, men at vi må ta noen grep for at dette skal være så bra som det burde typ. For min del har det tidligere handlet mye om at jeg har tenkt at gresset er grønnere på den andre siden, men jeg tror det ofte er fordi gresset på den andre siden er fake. Jeg tror mange av oss sveiper ihjel og at vi til en viss grad ødelegger relasjonene våre med å sammenlikne oss med det som skjer på sosiale medier (for eksempel). Vi ser lykkelige forhold, forelskede par og ting som bare er fryd og gammen. Vi vil jo ha de perfekte, vi skal helst ha ALT, fordi vi tror det finnes. Men hey, jeg er ikke perfekt (selv om jeg av og til prøver å late som), og hvordan kan jeg da forvente at en partner skal være perfekt? Vi leter oss ihjel, sveiper kun etter utseende og glemmer kanskje hva som er viktig. Vi er kravstore, vi vet akkurat hva vi skal ha og kanskje en del av oss ødelegger ting som kunne vært bra, fordi vi konstant jager etter det perfekte? Jeg tror derfor det av og til er lurt å logge av, se hvor heldig man er og faktisk slutte å sammenlikne seg med andre💘

Jeg håper du får en skikkelig fin søndag, klem fra meg!

18 kommentarer

18 thoughts on “Svar på spørsmålene deres:

  1. Veldig bra du er så ufiltrert og ekte. Det burde alle være. Så slapp det bli så mye fokus på syke idealer. Så fint du får folk som stiller opp frivillig til podkastene dine 🙂

  2. Hei, Martine🙂 Tjener man penger/ får betalt for å drive podkast? Jeg lurer av ren nysgjerrighet : det er jo en jobb på lik linje med andre ting🙂 Håper du får en nydelig søndag!

  3. Du virker som et helt fantastisk godt menneske, tvers gjennom! Deilig å se noe ekte, ærlig og bare å kunne lese noe gjennomtenkt og reflektert innhold!

    Stå på Martine, du er god du! Samfunnet både unge å gamletrenger flere som deg.

  4. Farger du håret ditt hos frisøren eller hjemme? Hvis du gjør det hjemme, hvilke produkter bruker du? 🙂

  5. Skal dere ikke flytte til Sverige allikevel? Så C trente med Frisk Asker idag? Hva skjer?😂

    1. Jo, vi skal flytte og det er ingen endring i planene. Vi skulle egentlig ha vært i Stockholm nå, men tok en vurdering på at det ikke var noe poeng nå med tanke på viruset. Han trener bare med dem i blant for å få trent bra her hjemme. 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *