Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Er det ikke veldig rart at så mange av oss prøver å være perfekte når ingen av oss egentlig er det?

✗ Jeg har en tendens til å alltid tenke det beste om folk, og jeg begynner å forstå at det ikke alltid er en fordel. Det hender nemlig at folk ikke vil en godt, og skuffelsen blir så stor når det går opp for meg😂 Samtidig så er det jo veldig kjipt om man ikke skal tenke det beste om folk🤪

✗ NÅR HAN I KASSA PÅ MENY KAAAAASTER POTETGULLPOSEN DU KJØPER NED I DISKEN. Halloo!!! Jeg vil ikke ha krønsja potetgull.

✗ I det siste har jeg opplevd å gå forbi gamle bekjente flere ganger, uten at vi har hilst. Jeg tror jeg har forsøkt (uten å regelrett si HALLA ***), men hva er greia? Slutter man å hilse på hverandre når man ikke har snakka sammen på ti år? Jeg skjønner ikke.

✗ Jeg håper ikke folk jinxet det fine været som har vært med å hylle regnet som kan her på søndag. Vi trengte regn altså, men sååååå digg måtte vi vel ikke si at det var?😅 Jeg bare tenker siden det knapt er spådd over 20 varmegrader fremover……………….

✗ Jeg skal ærlig innrømme at det er mer krevende for meg enn jeg kanskje har gitt uttrykk for både uttad og ovenfor meg selv at jeg egentlig ikke har peiling på hva som skjer i tiden fremover. På planen skal vi flytte om under en måned, men forbanna Covid-19 herjer jo over en av sko i Sverige, og alt er veldig uklart. Det har vært det lenge, men det blir mer og mer utfordrende å ikke vite jo mer det nærmer seg. Hva skjer? Hva blir det til? Hva kan vi gjøre? HVA BURDE VI GJØRE? Jeg er ganske redd for at det ender opp med at han må reise, men at jeg ikke kan og at jeg ikke vet når vi kan ses igjen – Og det river litt, eller nei, ganske i hjertet. Ah, drittkorona.

✗ Etter vel og mye sommermat, aka grillmat de siste ukene var det himmelsk å spise taco i går kveld. Jeg har en tendens til å bli litt matlei om sommeren, og det sier litt når ikke en gang poteter, mais og grillribbe frister, haha!

✗ Her om dagen fikk jeg et spørsmål om jeg syntes det er dårlig av venninner å ikke like hverandres bilder på Instagram, og JA – Det er dritdårlig, haha. Det tar deg vel et mikrosekund, og såpass klarer du å unne venninna di vel?

✗ Jeg har fått DILLA på Asos. De har så sjukt mye fint, kult, fett, digg, ja – You name it. Om du ikke veit hva jeg mener så kan du sjekke de ut HER. Og hallo! De har størrelser til alle og enhver. Et stort pluss i boka si!

✗ Tenker du noen gang på hvor mye som har skjedd de siste årene, hvordan du har utviklet deg og hvordan ting har forandret seg? Det er så mye som har skjedd som jeg aldri hadde klart å gjette meg til, og det er fint å huske på når jeg føler ting litt håpløst eller at det ikke skjer noe som helst, for joda – Det gjør det💕

Jeg håper dagen din er finfinfinfin. Klem fra meg!

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

    1. HEI <3 Handler du hos ASOS får du fri frakt. Men ettersom deres lager holder til i England, er det lurt å huske på at du må betale moms og tollavgifter dersom du bestiller varer for over 350 kr. Grunnet ASOS sine svært lave priser, er det faktisk fullt mulig å gjøre en bestilling under denne prisen. Men dersom du ønsker du å handle flere varer, kan det være lurt å bestille i flere omganger for å slippe moms og tollavgifter.

  1. Hei nydelige Martine!
    Jeg vil si takk, et stort takk. Jeg takker deg for å holde tankene mine på andre ting. Jeg har hatt og har en rævva periode pågrunn av ex’en som tydeligvis har vært utro. Jeg har hatt vondt i magen de gangene han dro ut med jenter når vi var sammen, nå falt alt på plass. I løpet av dette har jeg stalka deg på instagram, lest bloggen og hørt så og si alle podcast episodene dine. Du er en så herlig og nydelig, vakker person. En person som viser at det er flere sider i livet vi faktisk lever. At ikke alle er så jævlig overfladiske, at ikke alle har det perfekt og ikke at alt går som man vil. Det har jeg kjent på og jeg kjenner på det, jeg har så vondt men klarer å få et smil takket være akkurat deg❤️Jeg ønsker deg masse godt og masse lykke til med C og flyttingen! Så lenge du ikke dropper det du holder på med<3 Jeg er en jente på 17 år, og vil gjerne holdes anonym dersom dette legges ut. Men du er en person jeg sårt har trengt og jeg sjekker hver dag, og digger ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *