Det har ikke gått helt etter planen…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Norsk sommer på sitt beste😂☝🏻

Hei på deg 💛

Her er det temmelig grått idag og temperaturen er nesten halvparten av hva den var på fredag. Heldigvis ser det ut som at sommeren kommer tilbake i morgen, så jeg skal absolutt ikke klage. Det gjorde jo for så vidt heller ikke noe at det kom litt regn for landets bønder, for at det ikke skal være så tørt og for å rense lufta litt.

Vi skulle egentlig vært i Stockholm idag, for å forberede flytting, C skulle trent med laget og vi skulle blitt kjent med den nye byen vår. I utgangspunktet skulle vi vært der hele uken, men etter mye om og men kom vi frem til at det klokeste er å vente litt til med tanke på Covid-19.

Det er jo egentlig ingenting som har gått etter planen de siste månedene, og jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å bli temmelig lei av å måtte avlyse, droppe og finne på noe annet – Men mest av alt så håper jeg av hele mitt hjerte at verden blir friskmeldt fort som fy.

Denne uka blir (også) helt annerledes enn hva jeg hadde tenkt, men den kan jo bli veldig bra for det! Jeg har en ganske rolig uke for første gang på en liten evighet ettersom vi egentlig skulle vært bortreist, så jeg skal både ta med tid til å shave leggene, ta ansiktsmaske, sole meg og dra på hytta denne uka. Alt som jeg ikke gjør vanligvis fordi jeg føler at jeg ikke har tid til det 😂

Vi flytter ned til Stockholm i slutten av juli, og da blir hvert fall en av oss der frem til neste sommer. Jeg kommer til å farte mellom både her og der, men akkurat nå må jeg bare vente å se hvilke regler og retningslinjer det blir fremover. Flytting blir det uansett, også får vi ta det derfra.

Hjertet mitt gråter litt, for en av mine nærmeste venninner som bor i Sverige nærmer seg termin, og jeg har ikke fått sett hun siden jul på grunn av viruset. Jeg har gått glipp av babyshower, dater og alle avtalene vi egentlig har gjort. Ja, og neste gang jeg ser hun så er hun mamma. Men, sånn er det vel akkurat nå – Og forhåpentligvis så får vi tatt igjen alt vi egentlig skulle gjort den siste tiden, med en liten krabat på slep💙

Utover det så er det ikke så mye annet som skjer. Jeg jobber, C gjør ikke annet enn å trene og jobbe og vi har besøk av broren og faren til C denne uka. Lillebroren hans er på hockeycamp her og de skulle låne leiligheten mens vi skulle være borte, men det ble jo ikke helt som tenkt det heller, haha. Heldigvis så er jeg ganske vant til stinkende hockeyutstyr og hockeyprat. Nærmest immun faktisk, haha!

Jeg håper du har en fin mandag og at sola kommer for å skinne litt på oss igjen i morgen. Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *