Det vi ikke visste om Sara Emilie

Categories Podkast 🎧

Jeg er veldig nysgjerrig på dagens gjest, og kanskje mest av alt fordi jeg føler at jeg kjenner henne. Sannheten er jo at jeg ikke gjør det, selv om jeg ofte vet hva hun spiser til middag, hva hun har på seg og hva barna hennes heter.

For om du følger henne på sosiale medier så får man et inntrykk av at hun er seg seg, fullt og helt. Hun deler ufiltrert og ærlig om hverdagen, familielivet, sine erfaringer og utfordringer, og jeg vil tro at de flere som følger henne føler at de kjenner henne. Og, det gjør vi jo egentlig også.

Men, jeg har allikevel lyst til å bli kjent med henne. Bak morsomme klipp, seriøse samtaler og en ufiltrert hverdag. Jeg har lyst til å snakke med henne om eksponering av barn, sykdommen, inngrepet hun har gjort og livet, sånn helt generelt.

For hvem er egentlig Norges største mammainfluenser? Hvorfor begynte hun egentlig med sosiale medier? Er det noe vi ikke vet?

Og ja: Det er det faktisk.

Sara Emilie er dagens gjest, og jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med henne!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *