T-skjorte HER  – Bukse Zara

Hei igjen 💛

Hvordan har du det?

Jeg har det bedre! De siste ukene har jeg ikke vært helt på topp, men helgen har gjort meg veldig godt. Jeg setter en fot foran den andre, prøver å holde tunga rett i munn og lytte til kroppen.

Hvorfor har du ikke blogga på flere dager?

Fordi jeg har bada, vært med kjæresten min, solt meg, hengt i Arendal og spist masse digg mat, uten å blogge om det, hehe. Jeg trenger et par dager timeout, men nå er jeg back on track!

Farger du håret hjemme eller hos frisør?

De siste gangene jeg har tatt etterveksten (og dratt ut fargen) hjemme, og jeg er faktisk veldig fornøyd med det!

Blir du noen gang flau av å legge ut bikinibilder?

Nei, det gidder jeg ikke😀

Er det noen situasjoner du lar være å si at du har kjæreste? 

Ja, det er det! Jeg pleier sjeldent å presentere meg som “hei, jeg heter Martine og jeg har kjæreste”. Om ikke jeg vil slippe unna😂 Det er sjeldent jeg lar være, men det er ofte jeg ikke har noe behov for å si det i for eksempel jobbsammenheng. Sivilstatusen min har jo sjeldent noe med hvem jeg er og hva jeg er – Utrolig nok. Selv om jeg snakker om han mer enn ofte, HAHA.

Takker du ja til alle samarbeid du får?

Nei, det gjør jeg ikke! Jeg vil jo samarbeide med de/det jeg bruker, liker og kan stille meg bak. Jeg elsker å samarbeide med tjenester/produkter som jeg bruker i hverdagen eller i andre anledninger, og tro meg at det er mye jeg sier nei til! Jeg tror faktisk at dere hadde merket om jeg bare prate tullball, og jeg tror det er mye bedre å ha litt is i magen enn å ha troverdighet på bånn. Det gidder jeg ikke! Og hallo: Tenk over hvor mye av ditten og datten du bruker i hverdagen din, alt fra melken, til hårbørsten og til gulvet du går på (hehe), det er ganske mye – Så da trenger man ikke å tipse om noe man ikke er fan av eller noe man ikke veit hva er.

Hva syntes du om influenserne som annonserer for Oslo Skin Lab?

For å være helt ærlig? Jeg kunne helt sikkert testet det og annonsert for det selv. Kanskje jeg til og med hadde følt effekt? Det er jo ganske mange som påstår at de gjør det… Det er derimot en forskjell på å gjøre det da og gjøre det nå når man faktisk har hørt fra en professor at det ikke funker, og at det i det beste fall bare er lureri. OG! Det er kanskje greit å også spørre hva man syntes om at flere bedrifter tjener millionas på noe som ikke er legit og annonserer for det over en lav sko når det faktisk ikke funker… Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å fortsette og proppe det på følgerne mine når jeg veit at det ikke funker hvert fall – Da err’u ganske iskald ass, hehe. Det er lov å gjøre feil, men det er jo kanskje litt rart å gjøre den samme feilen om og om igjen. Jeg skulle gjerne visste hvor SYKT BRA og fantastisk det egentlig har funka på de som sier det, når det er bevist at det ikke funker, heh. Hilsen hun som har sluttet å ta kollagen til noen med grunnlag til å si det slår i bordet og skriver under på at det er så amazing som det reklameres for at det er. Har du erfaring med det, og har det funka for deg?🤔

Har du noen tanker om de som bruker Pride for å få oppmerksomhet selv?

Nå er jeg ikke helt sikker på hva du tenker på, men er det ikke helt fantastisk at Pride får oppmerksomhet? Det syntes hvert fall jeg! Nå har det seg jo sånn at verdens fineste følelse fortsatt er forbudt i 68 land og at det er nok av kjipe homofober rundt omkring (også i vårt eget land), så Pride er dritviktig – Hver dag, hele året. Og nei: DNB gjør det ikke for oppmerksomhet når de har Pride-flagget som profilbilde på Facebook, de, som veldig mange andre er med i kampen og heier på mangfold – Og kjærlighet. Det skulle faktisk bare mangle.

Når flytter dere?

SNART. Om under én måned, om alt går etter planen.

Elsker du kroppen din?

Det er sjeldent jeg går rundt og elsker kroppen min altså, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg tror heller ikke vi må elske den for å ha det ålreit. Stort sett så er vi ganske gode venner, og det duger. Jeg prøver å være grei mot den, men utover det så er jeg egentlig ikke så opptatt av den jeg. Den funker, vi spiller stort sett på lag og jeg er som jeg er, og det holder i massevis for meg. Samtidig så har jeg også dager der jeg ikke akkurat digger kroppen min, men er det ikke sånn det er a?

Kommer du til å slippe podcastepisoder i hele sommer?

Ja, det gjør jeg – Og det kommer så mye fint, underholdende og bra! Jeg gleder meg SÅ til å dele alt det de fine gjestene mine har å by på.

Hva anbefaler du helst av Aim’n og We Are Fit? 

Begge deler! Jeg har aldri skjønt hvorfor man må velge fra det ene eller det andre når man kan velge det beste fra begge verdener – Når det kommer til klær og ting vel og merke, hehe. Det er jo helt fint å trikse og mikse, og noen er rå på det og andre er rå på det. DENNE tightsen fra We Are Fit er for eksempel en av mine absolutte favoritter gjennom tidene (koden Halvorsen30 gir deg 30 % på alt på siden). DISSE trusene fra Aim’n er derimot de beste jeg noen gang har hatt på trening, og jeg tviler på at du kommer til å bruke noen andre😂

Hva tenker du om de som syntes du er klein på TikTok?

Lol, jeg er jo klein på TikTok – Og det er helt greit, hahaha! Om du tåler kleinhet så kan du jo søke meg opp @martinehalvs💛

Har du noen gang mistet en venn på grunn av bloggen osv?

Ja, jeg har faktisk mistet flere. Grunnen har vært At de ikke har likt det eller hva det nå har vært. Det har vært sykt kjipt, men jeg er veldig glad jeg ikke hørte på hun som sa hun ikke gadd å være venn med meg igjen før jeg slutta å blogge. Lol. Det er som jeg har sagt før: Du trenger ikke å digge alt, men er du en god venn så backer du uansett – Akkurat som jeg gjør med deg og det du driver med. MEN! Jeg har også truffet fantastiske mennesker på grunn av det jeg driver med, og det er jeg skikkelig glad for ❤️

Om du bare kunne hatt én sommerkjole i sommer, hvilken ville du gått for?

Jeg tror kanskje jeg hadde gått for DENNE. Den er ganske basic, men den kan pyntes både opp og ned – Og det er jo ganske kjekt om jeg kun får lov til å ha en – Som jeg aldri tror kommer til å skje 😅

Jeg håper du får en fin uke, vi snakkes snart igjen! Klem fra meg.

10 kommentarer

10 thoughts on “Jeg svarer!

  1. Du er så fin altså, Martine! Jeg blir virkelig motivert og glad av å følge deg❤️ Stå på!

  2. Hei fine Martine <3
    Farger du håret, hjemme eller hos frisør? Hvilken farge bruker du eventuelt? Du ser alltid strålende ut på håret. Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *