Jeg har ikke vært helt ærlig med dere

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg har ikke vært helt ærlig med dere og jeg veit helt ærlig ikke helt hva jeg skal si. Ordene stokker seg, jeg skammer meg litt og jeg ja… Jeg syntes rett og slett at det er litt vanskelig.

Jeg er egentlig ganske stor tilhenger av begrepet fake it till you make it, men jeg har lært at det ikke går til enhver pris. Det kan liksom ikke gå så langt at man bare later som, og det har jeg gjort ganske lenge nå. Du veit, bitt tennene sammen, latet som ingenting og kjørt på.

De to siste ukene har begeret vært ganske fullt, og jeg har ikke hatt det så kult. Det har ikke skjedd noen verdens ting, det har bare vært litt… Mye. Jeg har glemt å lytte til kroppen, jeg har jobbet døgnet rundt litt for lenge og jeg har rett og slett vært en skikkelig dårlig kompis mot meg selv.

Jeg er rett og slett skikkelig sliten, kroppen sier ifra og jeg føler at jeg ikke har noen ting å komme med. Jeg bytter på å grine og le, og det sitter skikkelig langt inne å fortelle det. Jeg har jo så lyst til å få til alt, være på topp og gjøre det bra, men jeg forstår også at jeg ikke har sjans til det om jeg fortsetter sånn jeg har det nå.

Så: I helgen skal jeg logge av. Jeg skal prøve å gjøre som jeg har lyst til, legge vekk mobilen og oppdatere om det føles rett – Ikke fordi jeg føler at jeg må. Jeg trenger det, og jeg må det nå. Jeg tror faktisk at jeg ikke har noe annet valg.

Vi snakkes derfor snart med litt nytt krutt, og neida, det blir nok ikke så lenge til for jeg er glad i å hurtiglade – Om det i det hele tatt går nå, nå som batteriene er helt tomme.

Tusen takk for at du er du og for at du følger meg. 💛

Sender en stor klem til alle som trenger det, også håper jeg dere sender en tilbake!

9 kommentarer

9 thoughts on “Jeg har ikke vært helt ærlig med dere

  1. Jeg håper du kommer deg, og får slappet av. Det er veldig viltig ❤️ Jeg sender en stor klem tilbake 💕💕💕💕 …og mange hjerter 🥰🥰

  2. Hei Marty. Jeg digger at du skal logge av litt. Vi trenger det – alle kvinner og menn, gammel og ung. Jeg vil fortelle deg om Nøsen Yogahotel og Stillhetsretreat i regi av Kristin Flood og Merle Levin. Jeg hadde et flott opphold der i juni. De har nytt retreat i september. Anbefales på det varmeste. Stillhet og avlogging en hel helg 😇😇😇. Mvh LeaChristine

  3. Hei igjen, håper det går bra med deg. Ta vare på deg selv <3

    Blir kanskje feil å spørre om dette nå, men du trenger bare å svare dersom du vil og orker selvsagt.
    Det er jeg som skrev om at jeg skulle møte eksen igjen . Det gikk bra og han spurte om vi skal møtes igjen neste uke. Jeg vet ikke om han bare vil være venner eller om han vil «se hva som skjer». Vil ikke spørre han enda heller, vil ta det litt som det kommer. Tenker han kanskje også er usikker. Har ikke noen venner å snakke om dette med, og hadde vært fint med noen andres synspunkter. Er jo redd for at han tenker at vi bare passer som venner og at det er uaktuelt at det kan bli noe mer igjen, men tenker samtidig at han da kanskje ikke hadde spurt om vi skulle møtes igjen allerede neste uke!? Jeg hadde ikke forventet det, og tenkte at om vi bare skal være venner, så blir det sikkert ikke til at vi skal ses igjen før til høsten igjen eller noe.. Jaja, får bare møte han igjen og se om det er like koselig eller om vi bare kan være venner… Noe jeg forøvrig er litt usikker på om jeg klarer 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *