Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Jeg føler dagene bare flyr avgårde, og det hender jeg skvetter når jeg skal ta p-pillene mine om morgenen og det står tirsdag eller lørdag. Det har skjedd flere ganger at jeg har stått på badet og telt for å sjekke om jeg har tatt rett fordi jeg føler at det var fredag i går, haha!

✗ Har du sett Hjerteslag på TV 2 Sumo? Jeg veit ikke hva det er, men den treffer meg rett i hjertet. Jeg sitter og ler, hulker og engasjerer meg over en lav sko, og den er skikkelig fin. Anbefaler den på det sterkeste, men ikke spør meg hvorfor… Den bare er bra, hehe!

✗ Visste du at om jeg mottar en genser, en leppestift eller noe annet fint fra en bedrift, så må jeg skatte av det som om det skulle vært betaling av penger. Veldig mange bedrifter sier at de for eksempel vil sende et nytt produkt, og spør samtidig om du kan legge ut en story – Og veldig mange gjør det. Det betyr i teorien at man betaler for å gjøre gratis reklame for et brand. Jeg lurer på om folk ikke er klar over det, eller om de bare driter i det. Da erre ikke vært det å få sponsa sminke eller sjampo for å si’re sånn. Hvert fall ikke for min del 😅… Og kanskje ikke for noen andre sin del heller, sånn egentlig. Annet enn bedriftene da vel og merke!

✗ Kylie Jenner la ut bildet av Caitlyn Jenner på søndag, og gratulerte med farsdagen. Kommentarfeltet fløy i flint og syntes hun var tidenes idiot som gratulerte hun med farsdagen. Folk vitsa, var dritkjipe og benytta muligheten til å hetse fra seg, og jeg kan ikke se problemet. Faktisk ikke litt en gang. Det er jo faren hennes, og at Caitlyn har byttet kjønn endrer vel ikke den saken eller? Jeg skjønner meg ikke alltid på folk jeg.

✗ Jeg prøver å være veldig nøye på å aldri legge ut bilde av noen andre i bakgrunn på sosiale medier. Min største frykt er at jeg plutselig legger ut et bilde av noen som ikke burde eller skulle vært på det bildet, og at det skaper trøbbel for den personen fordi jeg ikke kunne ta et nytt. Tenk om det er et barn som lever under beskyttelse eller noen som holder på å overraske noen. Elleren mann som blir observert med en annen dame enn sin egen, haha, da hadde det kanskje vært like greit, men ja – Du skjønner😅

✗ I går dro jeg frem trusa mi på Instastory, og det var kun for å vise frem livets diggeste treningstruse. Adios til truser som gnager, plager meg og gir meg røde nupper når jeg svetter og hei til DISSE trusene👋🏻

✗ Hvor sykt er det ikke at man kan snakke om en ting, og tre minutter senere så dukker det opp en annonse for det man snakker om på Facebook?! UTEN Å HA SØKT PÅ DET. Det er jo helt sykt 😂

✗ Jeg tror aldri at jeg kommer til å forstå meg på de som hvert eneste år når det er pride (og for så vidt ellers), skriker om hvor håpløst det er. Hvor ekkelt det er. Hvor upassende det er. Hvem er disse menneskene? Det har jo ingen verdens ting å si for deg vel og det er ikke akkurat sånn at ikke du får lov til og elske hvem du vil – Det er bare det at alle fortjener det og skal få lov til det. Ikke bare du, din grinete, kjipe og trangsynte mann.

✗ Jeg har falt pladask for de nye tracksuitene til Holzweiler, men lommeboka mi skriker, for de er jo alltid annet enn rimelige. Jeg tror kanskje jeg må slå til på den ene fargen, men jeg vil allikevel tipse om DISSE som er veldig fine, behagelige og sjukt mye billigere. Fargene er også superfreshe!

✗ Nå skal jeg klappe igjen macen og henge litt med mamsen. Jeg skal sove hos mamma og pappa i natt, for jeg skal til legen her i morgen formiddag – Så da tok jeg mammas middag og litt kos med på kjøpet, hehe.

Jeg håper tirsdagen har vært like fin som deg💛

Og btw: Jeg ser sånn ut når jeg sitter og skriver dette:

Føler alltid litt på det når jeg legger ved et bilde på mitt vakreste, når sannheten egentlig er dette…😂

Jeg har DENNE kuren i håret btw.

SNAKKKKEEEES!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *