Baksiden av forholdet vårt

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Dere skulle sett oss, men jeg tror faktisk ikke at det er lov til å dele sånne bilder. Ei heller at jeg vil at det er det bildet av meg som skal brenne seg fast i hjernebarken deres, for tro meg: Det hadde det gjort.

Jeg kan gjøre minimalt om dagen, ettersom jeg er totalt avhengig av mine to nye bestevenner, krykkene. Mens andre kanskje hadde satt pris på å kunne ligge med bena høyt i sofaen mens samboeren flyr rundt som et strikkball og ordner alt som må ordnes, så får jeg panikk, begynner å grine og sutrer over hvor ubrukelig jeg er.

Og det er når jeg er ubrukelig han skjønner hvor mye jeg egentlig gjør, men det er vel for så vidt det eneste bra her.

Men tilbake til dette bildet jeg nå skal prøve å beskrive for dere. En del av dere tenker sikkert at det er fryktelig usexy, og jeg er svært enig, men jeg er jo en av de som ikke kan forstå at man kan gå gjennom et helt forhold uten å prompe foran hverandre, kaste opp foran hverandre eller være skikkelig usexy foran hverandre. En fødsel er jo ikke akkurat det mest sexy som finnes, liksom.

Men samma det. Jeg er ikke en sånn en hvert fall, samtidig som jeg jo gjør mitt for å holde den berømte piffen oppe og minne han på hvorfor han egentlig falt for meg. For det tror jeg er viktig, tross alt. 

Men ikke kom her og be meg være sexy når jeg spyr, griner eller går på krykker a.

Tilbake til bildet.

Vi har et relativt lite bad her vi bor nå (det er en grunn til at vi skal ha to i den nye) og jeg kan ikke stå å dusje. Jeg, krykkene mine og krakken min tar ganske mye plass, og om C hadde en hot fantasi om damer i dusjen før han traff meg, så har jeg hvert fall drept den fantasien nå.

Men det er en ting, en annen ting er når C på do. Mens jeg sitter med dusjdørene åpne, syntes synd på meg selv og prøver å vaske håret (og barbere leggene, du vet, piffen).

Da kan dere se for dere meg, klissnaken, sittende på en krakk og barbere leggene sånn halvveis, mens nærmest hele badet er søkkvått og mens han gjør sitt med et håndkle over hode for å klare og konsentrere seg.

“Nå må jeg sette på litt hockey ass”. Var beskjeden jeg fikk. Mens jeg ga han klar og tydelig beskjed om at det er enkelte ting man ikke behøver å snakke om, og at det er enkelte ting man kan glemme. Eller, som man må glemme.

Så om du lurer på hvordan det går med piffen, så har jeg ikke sjekket status den siste uka, men jeg prøver å minne meg selv på dette med gode og onde dager. Samtidig som jeg prøver å skyve unna tanken(panikken) om at vi ikke er gift, enda.

GOD LØRDAG fra krykkeguri❤️

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *