Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG ❤️

✗ Nå er det vel greit å ta fatt på jula for fullt eller? Jeg trenger lys, hygge og jul i monitor og jeg veit at jeg i januar kommer til å klage over at jula gikk altfor fort i år også😂

✗ Her om dagen gikk det opp for meg at jeg har glemt å ta det som er av vitaminer og tran i hver fall to uker, og jeg tror (uten å vite) at det kanskje er en medvirkende årsak til at jeg føler meg kronisk kjip om dagen. Det er noen andre faktorer som spiller inn også, men jeg skal hvert fall steppe opp gamet mitt igjen og be om at energien skal opp hvert fall et lite (gjerne mange) hakk.

✗ En ting jeg syntes er usexy er å når jeg hører folk si at gjenbruk er så sykt tragisk og ekkelt. Ja, gjenbruk av en truse er ekkelt, men gjenbruk av et bord, en TV eller et speil er vel genialt for absolutt ALT? Jeg digger å mikse brukt med nytt og jeg vil heller kategorisere det som genialt enn tragisk, bare så det er sagt.

✗ Går det en eneste uke uten at en eller annen Farmen-deltaker er ute og kritiserer enten programmet, TV 2 eller en annen deltaker? Er det så på bærtur, er folk dårlige tapere eller hva skjer?

✗ Jeg tror jeg har fått cirkabirka 57 reklamemailer om tilbud både her og der. En nettbutikk har faktisk klart å sende meg ni mailer med forskjellige tilbud. Kult!

Livets favoritter

✗ Jeg har så lyst på en hvit jul i år! Det trenger ikke å komme så mye, men litt. Gi oss bittelitt!

✗ Hvordan er det noen mennesker tør å gå på do, gjøre sitt også gå derfra uten å rydde opp etter seg? Og hva tenker de som lar være å rydde opp etter seg når det ser ut som om man har hatt rennemage i fire dager? Spør for en venn.

✗ Apropos punktet over. Om jeg er så uheldig å havne på en do der en eller annen som er fritatt fra å vaske etter seg har vært, så føler jeg et sterkt behov for å gjøre det fordi jeg dør av å tenke på at noen skal gå inn der etter meg og tro at jeg er den skyldige.

✗ På søndag postet jeg jo et bilde på Instagram og sa at livet og jeg var litt uvenner, og blant alle nysgjerrigperene er det en haug av gode, fantastiske og inspirerende folk. Jeg setter så stor pris på det og jeg er så takknemlig. Så takknemlig at jeg grein litt for det også😂

✗ Jeg håper tirsdagen deres er fin, givende og fylt med litt mer energi enn det jeg har å by på her i gården. Ja, også håper jeg du gjør noe bra for deg sjæl i dag. Det skal jeg prøve å gjøre!

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Kommer ikke helt over den graviditetstesten din. Tok du en til? Du hadde sikkert aldri svart på det om den var positiv, men likevel.. Jeg tenker på det enda! At det kanskje var en strek der..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *