Den umulige oppgaven

Categories TIPS!

Reklame | COOLSTUFF

Jeg er ganske i rute med årets julegaver. Jeg liker hvert fall å berolige meg selv med det. Full kontroll, som jeg kaller det. Det er litt løgn, for selv om jeg vet hva jeg skal gi til lillesøster og til mamma, så har jeg faktisk ikke peiling på hva jeg for eksempel skal gi til storebroren min, til “svigerfar” og til bestefar. Sånne som egentlig har alt, og som man allikevel har lyst til å både imponere, og gi noe betydningsfullt eller morsomt til.

Du kjenner deg kanskje igjen? Det kan jo til og med hende at du er som svigermoren min som hvert eneste år påpeker at det bare blir vanskeligere og vanskeligere dette med gaver. Heldigvis så har jeg en løsning, en backup plan eller hva jeg nå skal kalle det. En reddende engel? En genial løsning? En venn i nøden? Samme det, du skjønner hva jeg mener…

Jeg har nemlig en venn som alltid redder meg i de situasjonene. En venn som alltid kommer med et godt forslag. En venn som alltid sørger for enten en morsom eller en praktisk gave. En venn jeg faktisk setter umåtelig stor pris på i disse dager. En venn som har alt. Hvert fall nesten. 

Hils på min gode venn…

 www.coolstuff.no ⭐

Coolstuff har nemlig gavene til de som har alt, gavene til de som ikke ønsker seg noe, gavene du vil at skal være litt morsomme, gavene du vil at skal være litt praktiske, gavene til de du vil imponere og gavene til svigerfar, som er like vanskelig hvert eneste år… Og er du som meg, at du har to, både en svigerfar og en stesvigerfar, så er det jo ekstra morro – Ikke sant?!

Jepp, for Coolstuff har en egen kategori som heter “Gaver til svigerforeldre”. De har også en kategori som heter “julegave til pappa”. Julegave til barn. Julegave til jentekjæreste. Julegave til bror. Julegave til søster. Julegave under 100,-. Ja, de har rett og slett det jeg behøver, eller du da.

Som for eksempel…

En sjokoladefontene, som jeg har ønsket meg…….

Eller en Baileys Opera-konfekteske til én av to svigerfedre. Perfekt til voksne sjokoladeelskere, og da kan jo de to selv få gjette seg frem til hvem av de som får det, hehehe🍫 Kanskje vi kan bruke den i sjokoladefontenen min?

Et spill, som for eksempel Fleip eller Fakta til en i familien eller “jentekveld selskapsspill” med mer enn 400 myke, harde, sexy og nysgjerrige spørsmål til en venninne? Spill er ALLTID gøy. Et tips er å ikke spille det på julaften om man ønsker å beholde julefreden, hvert fall om du kommer fra en familie som min som har oversittet høyt konkurranseinstinkt…

Eller kanskje en bærbar høyekøye, en donut maskin og en minikjøleskap? Du får én av tre papsen. 

Poenget mitt er at Coolstuff har gavene til hvem som helst. De har de kreative, du morsomme, fine, praktiske og de gavene garantert ingen andre har tenkt på.

Bare hyggelig, jeg er vanligvis ikke så raus med å dele på vennene mine skjønner du😉 Men skryte av de – Det er jeg raus på.

Klikk deg inn på www.coolstuff.no HER – 

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *