Jeg føler for å si noe

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD fredag & god Black Friday (om man kan si det)🖤.

I dag morges våknet jeg opp med fjorten sms’er og et titalls mail fra forskjellige bedrifter som garanterer meg det beste tilbudet. Du vet det tilbudet man IKKE kan gå glipp av.

Sånn har det egentlig vært hele uken, og jeg blir nesten svett av alle reklamene og alle rabattkodene. KJØP, KJØP, KJØP, KJØP.

Jeg skal klikke hjem noen sminkefavoritter jeg er tom for idag og noen julegaver som jeg har ventet med å kjøpe til idag (hos Ellos og i en sportsbutikk), og jeg føler et sterkt behov for å minne alle (inkludert meg sjæl) på at vi skal tenke oss om en ekstra gang før vi handler. For lommeboka vår, for miljøet og fordi det er bra for alt. Det er ingen skam å være økonomisk og kline til på et kupp eller fler, men dropp det du kjøper bare fordi det er på salg og fordi du kanskje får bruk for det.

Jeg har en gyllen regel og det er at jeg alltid stiller meg selv spørsmålet om jeg hadde kjøpt dette til fullpris også, om svaret er nei, så dropper jeg det. Om svaret er ja, så kan jeg tenke meg om en gang til og kline til om det føles rett! Som for eksempel på favoritt foundationen min som er på salg i dag og som jeg uansett må ha ny av. Vinn, vinn. Tipser om den på story idag, så sjekk det ut!

Det var dagens moralpreken, men jeg følte for å si noe. Eller, egentlig så følte jeg for å rope det ut mens jeg slettet alle sms’ene jeg aldri kommer til å få bruk med salg, salg og salg.

Jeg syntes forresten at det burde vært litt salg på strømregninger jeg. Strømregninga vår er allerede en god del høyere enn det var i sommer, og jeg venter spent på neste. Voksenlivet si!

Nå skal jeg og krykkene humpe oss inn på badet, for jeg har glemt å ta p-pilla mi idag.

Jeg håper du får en fin helg og at snøen utenfor bestemmer seg for å bli liggende, og ikke bli til slafs, glatte veier og innevær for oss som humper rundt (og alle som er redde for å ende opp sånn).

Vi snakkes!!🖤

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Jeg føler for å si noe

  1. Jeg ser veldig godt at du har fylt leppene 😄 idc, men det er viktig med ærlighet hvis man skal være så PK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *