God morgen og god søndag✨

I skrivende stund ligger jeg i senga hjemme hos mamma og pappa. Jeg dro hit i går etter at jeg kom hjem fra Trondheim, jobbet litt, så kampen til C, sovnet på sofaen og spist goooood mat!

I dag står det to futsalkamper på planen sammen med en gjeng bra damer, den nye sesongen av Gåsmamman (😭) og forhåpentligvis litt lave skuldre. Men, før jeg brekker meg løs fra senga og tar fatt på dagen, så er det klart for ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det bra jeg. Jeg syntes egentlig at det er litt vanskelig å svare på det om dagen, for livet står litt på hodet på privaten, men alt er jo veldig, veldig fint. Det er bare litt kaos, mye følelser og ja, enda litt mer kaos. Men, alt ordner seg! Jeg håper at dere har det fint❤️

Har du botox i kinnbena?

Nei, det har jeg ikke!

Når skal du fortelle at du og C skal flytte fra hverandre?

Jeg tror at du veit noe ikke jeg veit da i såfall😉 Jeg har store planer om å både bli gammel og grå med den mannen og bo med han så lenge det lar seg gjøre😂

Kommer det en ny bok fra deg?

Det hadde vært veldig kult å gi ut enda en bok en gang🙌🏼

Har du førerkortet? 

Oh yes, og det er jeg såååå glad for!

Hva gjorde du i Trondheim?

Jeg var et stykke uten for Trondheim! Jeg holdt et foredrag på Mot til å glede-dagen, hos MOT Frøya! Det var suuuperhyggelig🙌🏼

Vil du helst ha få gode eller mange venner?

Få gode. 10 av 10 ganger! Jeg setter umåtelig stor pris på de (få og gode) vennene jeg har. Jeg er heldig å ha en haug av bekjente, men det å ha noen nære og gode venner unner jeg alle.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?

Denne måneden har jeg hatt shoppestopp, så jeg har ikke brukt en krone på klær til meg selv. Jeg har kjøpt noen julegaver, men ja. Det kommer helt an på egentlig. Jeg har jo en svakhet for klær, men jeg prøver å være så fornuftig så mulig, jeg er flink til å selge unna og sørge for at noen andre kan få glede av det jeg ikke lenger bruker. Ja, og ikke kjøpe bare for å kjøpe! Det er jo ikke bra for noe som helst. Haha, nei nå surra jeg fælt. For å konkludere: Det kommer helt an på, noen ganger ingenting (som nå) og andre ganger en hel del!

Har du tatt abort?

Nei, det har jeg ikke.

Hvis du er skikkelig usikker på hva du skal ha på deg en dag, hva går du for som alltid er en sikker vinner?

Hmmm… Jeg sverger til en kul jeans, en kul genser/skjorte/bluse, et kult belte og enten sneakers eller høye heler. Aka, det er nesten bare det jeg går i 😂

Hvorfor ser vi aldri broren din på dine sosiale medier?

Grunnen er vel så enkel som at han ikke er så opptatt av sosiale medier og at jeg derfor ikke har noe behov for å utlevere han heller! Jeg er veldig opptatt av at de menneskene som er rundt meg selv skal få velge hvor synlig de vil være. Det hender jeg poster et bilde av han, men ja – Det er sjeldent!

Hvilken klesstørrelse har du?

Det kommer helt an på, og jeg tror du finner alt mellom størrelse S til størrelse XXL i klesskapet mitt!

Godkjenner du alle kommentarene på bloggen?

Ja, det er stort sett veldig hyggelig eller konstruktiv og bra i kommentarfeltet, og jeg tror ikke jeg kan huske sist det dukket opp en kommentar som ikke fikk se dagens lys. Eller jo, det var en utlevering av en person jeg hadde med i podkasten som jeg ikke følte hørte hjemme i kommentarfeltet, men utover det så går det aller meste gjennom. Det er jo SÅ hyggelig å få tilbakemeldinger og kommentarer!

Skrev du boka de helt selv, siden så mange bloggere og kjendiser får hjelp?

Jeg skrev den helt selv og det var også veldig viktig for meg!

Hvordan tjener du egentlig penger?

Dette har jeg fått spørsmål om før, så jeg bare gjentar det!

Det er det ganske mange som lurer på, og det skjønner jeg jo egentlig. Det er egentlig litt vanskelig å forklare, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg vil hvert fall ta livet av den myten om at jeg tjener én krone hver gang noen trykker seg inn på bloggen min. Hadde det enda vært så vel, si! Jeg tror faktisk ikke jeg tjener noen ting på at noen klikker seg inn, bare så dere vet det. MEN! Jeg tjener penger gjennom samarbeidspartnere, annonsører, betalte oppdrag og foredrag. Det er hovedsakelig det jeg tjener penger på. I den bransjen jeg er i kan det skje at man ikke tjener en krone en måned, og at man tjener fire ganger så mye en annen måned! Men det beste er å ha en så fast og god inntekt som mulig.

Jeg håper du får en diiiiiigg søndag💘

Klem fra meg!

2 kommentarer

2 thoughts on “Nå svarer jeg!

  1. Du får ikke betalt pr klikk men hvor popular du er spiller ve1l en rolle for å få annonsører #?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *