Status på livet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og gooood helg til deg 💛

I skrivende stund sitter jeg og gjør unna litt jobb, og jeg tenkte at jeg skulle stikke innom for å oppdatere dere på livet! Jeg har akkurat spist lunsj, etter å ha vært på min andre pilatestime i livet. Jeg som ikke en gang visste hva pilates var, har herved blitt hekta. Det er så ålreit! Og tungt. Det gjør vondt stort sett over alt, i muskler jeg ikke visste at jeg hadde, men det er så verdt det. Neste uke har jeg booket inn tre pilatestimer, så besettelsen er et faktum, haha! 

C reiste i dag morges før jeg hadde stått opp. Det er kamp både i dag, lørdag og mandag, så denne helgen blir også fylt av hockey for alle penga. I dag er det hjemmekamp, så når jeg har oppdatert dere tenkte jeg å hive meg i dusjen og få på meg fillene og dra til Ontario. Jeg fikk nettopp en pakke levert på døra fra et av mine favorittklesmerker, som jeg gleder meg SÅ til å åpne! Det kan hende jeg har fått ordnet en etterlengtet rabattkode også… YEY 💛

Jeg skal ha min første natt alene i denne leilighet idag, siden C drar rett til Las Vegas etter kveldens kamp. Heldigvis så føles det veldig greit, og veldig trygt. Jeg har vært alene mange netter siden vi flyttet, men ikke akkurat her. Jeg har ikke vist frem så mye av området vi bor i, men vi bor i en bygg som er veldig trygt og ålreit og i tillegg så bor det fem andre spillere i organisasjonen her også. Sosialt, trygt og fint. 

Vi går inn på vår syvende uke i strekk her i LA nå, og vi har jo vært her stort sett hele sesongen med unntak av to eller tre uker, så det begynner faktisk og føles som hjem. Dette er den første uka på så lenge jeg kan huske at jeg har følt meg hjemme. Jeg sa det til C da vi dumpet inn i leiligheten søndagkveld etter å ha vært i Ontario for kamper hele helgen, at det var deilig å komme hjem. Så… Det er et godt tegn! Vi stortrives i området, i klubben, med menneskene her og vi hater ikke akkurat at man kan gå med slippers og shorts på butikken. LUKSUS! Jeg dro på meg dette uheldige skillet på tur her om dagen, men jeg skal ikke klage😅 

Vi er jo i en spesiell situasjon denne sesongen, og den har vært preget av enormt mye usikkerhet over hvor vi skal være og hva som skjer, så at vi har fått den tryggheten vi har fått her betyr enormt. Ja, samtidig som vi ikke vet hva som vil skje fremover heller. That’s hockeylife, og vi står så støtt vi kan i det. 

Planene i helgen er derfor ikke så spennende, men jeg gleder meg til i morgen, for da skal jeg være alene hjemme og ha livets diggeste lørdag. Da står det en digg tur, et bad i sjøen, takeaway og den nye sesongen av Sex And the City på planen. Det blir digg det! Og herregud… Neste uke fyller jeg 24 år… Det føles helt sprøtt. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kveldens kamp. Jeg håper du får en fin helg og at du har det bra. Jeg begynner å få det ordentlig bra igjen etter en heftig periode på bånn, og det er deilig. Så ja… Om du har det litt kjipt nå, så vil jeg bare minne deg på at jeg knapt kom meg opp fra senga for to uker siden. Plutselig skinner sola på deg også. Ikke gi deg. Det kommer til å gå bra. Og du? Om du behøver å bli fylt med masse deilig inspirasjon eller om du bare vil bruke en time av helgen din på noe skikkelig ålreit, så anbefaler jeg den siste episoden av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine på det sterkeste. Du vil ikke angre. 

Stor klem fra meg,

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *