LIVETS BUKSE FINNER DU HER GENSEREN MIN FINNER DU HER 

Hei på deg, og god søndag💛

Hvordan har du det?

Jeg har det fint! Jeg er ganske rastløs og gleder meg til å flytte nå, men alt er veldig fint og jeg er superspent på hva ønsker har i vente.

Hvor gammel er du og hvor gammel er C?

Jeg er 22 år og han er 23 år!

Hva tenker du om de som mener at du fronter en usunn kropp?

Jeg deler livet mitt, hverdagen min, tankene mine, meningene mine, jeg deler fra hjertet mitt – Og appåtil så har jeg den kroppen jeg har. Den har hittil i livet vært ganske så grei mot meg og jeg prøver å være grei mot den også. Jeg viser frem kroppen min både her og der, og den er som den er og jeg håper det er greit at den er sånn, for den er jo min ikke sant – Og da trenger jo egentlig ingen andre og bry seg om den. Jeg syntes det er fint å dele tankene jeg har om skrotten min og forhåpentligvis gjøre så andre har det ålreit i sin kropp – Uavhengig av hvordan den ser ut. Jeg heier på et balansert liv, og prøver å leve livet best for meg, uten å alltid naile det. Jeg fronter ikke noe annet enn meg selv og sånn som jeg er, og jeg verken kan eller trenger å se ut som noen andre – Og ingen verken kan eller trenger å se ut so meg, eller noen andre. Jeg er sånn og jeg ser ut sånn, og sånn er det bare, jeg kunne jo hata det – Men det gidder jeg ikke. Og helt ærlig: Jeg har nok med mine egne meninger om kroppen min, så jeg prøver å ikke bry meg så mye om hva alle andre måtte mene. Det er jo tross alt jeg som skal leve med kroppen min for resten av livet, og ikke de ❤️

Får man betalt for å være med i podkasten din?

Nei, gjestene stiller opp helt frivillig, legger hjertet på bordet og vi skravler om alt og ingenting – Og det er skikkelig, skikkelig fint! Jeg er supertakknemlig for at så mange fine, bra og viktige mennesker har lyst til å delta.

Hva jobber kjæresten din med?

Han spiller ishockey🏒

Hva tenker du om de som syntes innholdet ditt er kjedelig? 

Da tenker jeg at de kan følge noen de syntes er mer spennende😂

Hvis du kunne brukt to plagg denne høsten, hva ville det vært?

DENNE buksa (den er både sykt digg og fin) og DENNE er peeerfekt!

Ønsker du å være et ideal for unge jenter?

NEI, det vil jeg ikke! Jeg blir faktisk ganske lei meg når jeg får en melding fra en som forteller at hen gjerne skulle vært meg, for det er jo hele poenget, nemlig at du er du – Og at det er mer enn bra nok! Jeg vil være meg sjæl, vise frem livet mitt sånn som det er, snakke om både fine ting, kleine ting og kjipe ting. Det er ikke så mye hokkuspokkus med meg, og jeg vil mye heller at mine følgere skal se på meg som en venninne, enn som et ideal. Gurimalla, jeg blir jo like glad for å treffe dere på gata som å treffe vennene mine – Og det er sånn jeg vil ha det. Det er superhyggelig å inspirere, men jeg vil mye heller at de som følger meg skal føle at de kan gjøre det samme som meg, enn at det jeg gjør en uoppnåelig – For det er det overhode ikke😂❤️

Hvor lenge skal dere bo i Stockholm?

I første omgang er det en sesong, så får vi se hvor veien går etter det!

Hva syntes du om kjendiser som har OnlyFans?

Det tenker jeg at folk får gjøre akkurat som de vil med, så lenge jeg slipper å både ha det og se det😂

Hva er det siste du kjøpte?

Av ting? HAHA! Jeg kjøpte den dings som ser ut som en leppestift som fjerner hår skånsomt og forsiktig (feks i ansiktet) som man ikke er keen på. Skylder på lørdagsskrollinga mi😂 Men hallo, den virker jo litt genial? Du finner den HER.

Nå skal jeg klappa igjen macen og nyte søndagen sammen med familien min. Vi har jo vært på hyttetur i helgen, og på hjemveien i dag skal vi stoppe hjemme hos familien til C for å spise middag. Jeg gleder meg SÅ, samtidig som det gjør meg bittelitt trist å tenke på at det kan bli veldig lenge til neste gang ettersom vi flytter hvert øyeblikk. Jeg håper du får en finfin søndag og at du har det bra, klem fra meg❣️

7 kommentarer

7 thoughts on “Jeg svarer!

  1. Når kommer innlegget du nevnte om snapchat? Om hvorfor du alltid bare viser 1/3 av ansiktet?

    1. Nei, det er jeg ikke – Og om jeg noen gang er så heldig å bli det så forteller jeg det sjæl. Men! Jeg veit ikke om jeg i det hele tatt kan bli det, og det gjør litt vondt u hjertet hver gang noen spør – Så kult om vi kan slutte å spørre folk om de vil ha barn, om de er gravide eller når de skal ha barn. Det er jo liksom ikke din business.

      1. Ååååå, så godt svart! Min kropp, mitt valg og samme til alle andre! Jeg fjerna livmora pga endometriose da jeg var 25, så blir ikke noen graviditet på meg. Og det er helt og fullt min business ❤️ Så gi dem inn når de maser om ting som er så personlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *