Nina var rusmisbruker

Categories Podkast 🎧

Nå har hun vært avholds i syv år og den datoen betyr mer enn bursdagen hennes. Hun begynte å drikke da hun var 14 år gammel, og lite visste hun at det hele skulle ende i katastrofe – Mange år senere. Etter mange år med juging, mye moro, unnskyldninger, blackouts, forklaringsproblemer og rus. Mye rus. På et tidspunkt handlet hele livet om å ruse seg, og alt var lagt opp etter det. Eller, det var lagt opp etter jobben og rusen. På det tidspunktet var nemlig jobben det eneste Nina hadde i tillegg til rusen, og hun sier selv at det var som at hun hadde to jobber. Først den ordentlige jobben hennes, også rusen. Derfor måtte hun får gå fra jobb hver dag 15.00, sånn at hun kunne få ruse seg.

Nina hadde nærmest null i fravær og ofte møtte hun opp to timer før kollegaene hennes på jobb. Da kunne hun nemlig gå av seg rusen, sminke seg og sørge for at ingen merket noe. Det gikk lenge, men en dag gikk det ikke lenger. En dag ble hun innkalt på et møte av hennes to ledere. Det møte, og den klemmen hun fikk av den ene lederen sin skulle forandre livet hennes.

Men først etter en overdose.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *