Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG TIL DEG💛

✗ Neste tirsdag sitter jeg i vår nye leilighet og i vår nye by og oppdaterer dere. Om jeg gleder meg? Ja, som en gærning faktisk.

✗ Jeg hadde litt knekken i går faktisk. Jeg vet ikke helt hva det var, men jeg tror det var en blanding av at jeg er sliten av å bo i en koffert, at det gikk opp for meg at vi faktisk skal flytte og at jeg ja… Det er jo et stort steg ut av komfortsonen og noe helt nytt, og det er jo både superkult, men også litt skummelt!

✗ Jeg skjønner ikke hvorfor det er så sykt vanskelig å merke reklame på sosiale medier rett. I sommer har jeg sett poster på poster som folk har latt være å merke fra både toppturer, surfeturer og you name it. Hva er problemet?

✗ Jeg snakket med en lærer forrige uke om noe jeg syntes var veldig interessant! Man tilpasser jo veldig ofte undervisningen etter de svakeste i en klasse, de får tilpassing og ekstra hjelp, men hvilken tilpassing får de som er de sterkeste faglig? De som for eksempel er hakket vassere enn de andre? Han som kanskje er flere år over klassen sin faglig i matte eller hun som er outstanding i språk i sin klasse? Ofte sier man jo bare at de klarer seg jo, fordi de er så flinke – Men fortjener ikke de tilpassing og utfordringer på lik linje som de som behøver ekstra hjelp? Jeg syntes det, og jeg tror det er mange som ikke får det som burde hatt det!

✗ Jeg betaler skatten min med glede, men jeg betaler ikke sykepengene for de som har valgt å dra til Spania og som må i ti dager karantene med glede. Det kan du faktisk ta renna fart og drite i.

✗ Er Loen gigantisk eller ser det bare sånn ut på Instagram, siden det ser ut som alle som er der, er der alene? Spør for en venn😂

✗ Om du enda ikke har smakt proteinvaflene/pannekakene jeg har tipset om (HER) så vil jeg bare si at jeg anbefaler de på det sterkeste, for de er altså SÅÅÅÅ GODE!

✗ Er det bare meg, eller er det mye agurknytt ute og flyr om dagen? Pleier det å være så mye?😅

✗ Til dere som lurte på hvor sminkespeilet mitt er fra, så finner dere det HEEER💋

✗ Hvorfor er det ingen som snakker om at de blir støle etter å ha gått fjelltur? Jeg er fortsatt støl i leggene og det virker ikke akkurat som at det kommer til å gi seg, hahaha!

✗ Jeg håper tirsdagen din er like fin som deg og at du gjør noe bra for deg selv i dag.

Klem fra meg!

 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. De som f.eks.er hakket vassere f.eks. i matte, kan følge trinnet over i matte. To i min familie gjør det, av praktiske grunner må selvsagt timeplanene i de fagene det gjelder samkjøres.

  2. Det med at de sterkeste elevene ikke får tilpasning på lik linje med de faglig svakeste er endret. Jeg går lærerutdanningen og det er minst like mye fokus på at elevene som er faglig sterke skal få undervisning tilpasset sitt nivå, som omvendt. Undervisningen skal tilpasses ALLE. Dette er det vi har hatt størst fokus på, samtidig er det dette som er vanskeligst å gjennomføre.

    Ps: vært i loen selv og følt meg alene, rart med tanke på hvor mange som «er der på insta» 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *