Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Tirsdag, litt jobb og litt ferie. Denne sommeren både er og har vært ganske annerledes enn hva jeg hadde tenkt (det gjelder vel ganske mange av oss), og jeg har liksom ikke klart å koble helt ut og ha ordentlig ferie. Det blir liksom ikke det samme når man er hjemme og gjør mye av de samme tingene som man vanligvis gjør, men: Sånn er det bare, og jeg trives jo tross alt veldig godt med jobben min, så jeg skal ikke klage.

✗ Hvis du trenger tips til den perfekte basic t-skjorten så burde du sjekke ut DENNE. Jeg bor i den om dagen, og digger at den ser mye mer eksklusiv ut enn 159,- 🙋🏼‍♀️

✗ Nå begynner jeg å glede meg skikkelig til å flytte til Stockholm, og det føles veldig bra! Jeg skal oppdatere dere om hva som skjer og hva planen er om litt, og i mens skal jeg bare fortsette å glede meg en hel haug!

✗ To VELDIG akutelle, nødvendige og bra dokumentarer du burde se i sommer: Jeffrey Epstein Uanstendig rik og Athlete A Turnskandalen i USA.

✗ Folk som kommenterer andre sine kropper eller andre sitt utseende uten at man har bedt om det kan du faktisk få gratis av meg. Om ingen har spurt hva du syntes, så kan du holde snabla.

✗ Jeg har ALDRI tenkt over hvor dust det er at man ikke kan gå inn på et helt vanlig apotek og kjøpe et plaster til sin hudfarge, før jeg kom over en story på Instagram her om dagen. Det finnes jo BARE plastere som passer min hudfarge, og alle ser jo ikke ut som meg?!

✗ Vi begynte å se på Temptation Island på søndag, og jeg er fortsatt i sjokk. Det er så sjukt, og man blir så hekta! Det verste er at jeg blir sint på C når de driter seg ut på TV 😂 C påstår at jeg til og med snakker om det i søvne… HAHA!

✗ Jeg besto båtførerprøven på søndag! Jeg aner ikke hva jeg skal med den eller når jeg får behov for den, men nå har jeg den hvert fall, haha. C påstår at vi skal ha båt en dag, og da er det jo sikkert kjekt😂

✗ Hvorfor har man en pressekonferanse om det eneste som blir sagt er «ingen kommentar?». Jeg spør ikke for å være kranglete, men fordi jeg oppriktig lurer, og fordi det helt sikkert finnes en god forklaring – Ja, det vil jeg hvert fall tro, hehe!

✗ Jeg må bytte ekstraskjerm på mobilen min… Litt for ofte. Nå har jeg begynt å bestille det HER i stedet, og da koster det jo nesten ingenting i forhold til hva det gjør i butikk. Primaballerina! Om ikke du bruker ekstraskjerm, så er det noe jeg hadde begynt med pronto, for det er superkjekt!

Og med det så klapper jeg igjen macen. Jeg håper du får en finfin tirsdag videre! Klem fra isomanen🍦💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *