Jeg er på vei til…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei gjengen og GOOOOD fredag 💛

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen sammen med Isabelle. Vi skal nemlig til Kristiansand for å delta på Dirty Girls Mud Run sammen med BliVakker, til inntekt for kreftforeningen. Isabelle og jeg var i Kristiansand sammen med BliVakker i fjor også, og det var livets tur!

Vi skal være der til søndag og spise digg mat, henge med bra damer, forhåpentligvis samle inn så mye som mulig i morgen og delta på en festival! Jeg gleder meg. 

I dag har jeg flydd rundt som en strikkball, rukket halvparten av det jeg skulle gjøre, kjeftet huden full på mamma fordi jeg var stressa, knust to tallerkner og rotet bort bilnøkkelen, men nå er jeg ferdig med å surre og være stressa kjenner jeg, haha! Veit jo at det bare blir kål når jeg er det. Det er jo tross alt ikke mamsen sin skyld at jeg har dårlig tid. SORRY MAMMA, hehehehe.

Nå skal jeg klappe igjen macen, catche opp med fargeklatten ved siden av meg og glede meg til middag med en gjeng fine damer i kveld.

Forresten! Isabelle gjestet podkasten min tidligere i år og hun delte faktisk noe hun aldri hadde fortalt noen før. Du finner den der hvor du finner podkasten min, om du vil lytte på den i løpet av helgen.

Jeg håper helgen din blir primaballerina! Ta vare på deg selv 💓

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *