Hva i alle dager skal jeg gjøre?

Categories Podkast 🎧

Hva i alle dager skal man gjøre når man føler seg utestengt av sine beste venner? Burde man si ifra når man opplever at vennene sine kun snakker nedlatende til deg? Må alle i gjengen like alle like godt og må alle inviteres hver gang det skal gjøres noe? Hva gjør man når man er keen på en i vennegjengen? Hva gjør man når bestevenninna får seg nye venner og glemmer deg?

Jeg tror absolutt alle av og til eller ganske ofte kan føle på disse tingene. Vennskap kan være SKIKKELIG vanskelig! Det er vanskelig å vite hva som er rett og hva som er galt. Det er vanskelig å vite om man burde si ifra eller om det beste er å la være.

I dagens episode av podkasten min har jeg besøk av Jennie Sofie og i dagens episode tar vi opp dilemmaer knyttet til vennskap.

Vi er ingen eksperter og for å være helt ærlig så tror jeg at det nesten er umulig å være det. Ingen vennskap er jo like og alle krever forskjellig. Men, er det en ting jeg har tenkt på etter dagens episode så er det at mange av oss burde ta en oppvask med vennene våre, kanskje gi noen sparken og kanskje jobbe litt med å ha det bra med oss selv! Jeg tror mange henger med folk de egentlig ikke liker, fordi det er beleilig eller fordi man er redd for å være alene og jeg tror det er mange som ofte føler seg utestengt og tilsidesatt, og jeg kan hvert fall bekrefte at det er noen veldig vonde følelser å kjenne på.

Jeg er hvert fall overbevist om før man kan være en god venn for andre, så må man klare å være en god venn mot seg sjæl! Og, en venn skal faktisk gi deg mer energi enn den tar.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *