Han kalte meg feit og ubrukelig, se hva jeg svarte:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️, Tanker 💭

Kjære Morten og dere andre som skriver kjipe ting til andre og som kaller andre stygge ting: Det koster så lite å være ålreit. Ja, og det koster enda mindre å holde kjeft.

Jeg heier på alle unge jenter og kvinner som bruker stemmen sin, som tør å ta plass og som tør å være noe, til tross for at det av og til dukker opp kjipe folk i kommentarfeltet eller i innboksen som ber deg la være. Vi er mange flere som heier og selv om man ikke alltid er enig, så trenger vi folk som er villig til å gjøre en forskjell.

Tør å ta plass, tør å si hva du mener, tør å følge hjertet ditt, tør å gå mot strømmen og tør å være deg sjæl.

Ikke bry deg om folk som ikke har trua, de kan jo ta feil. Så grådig feil. For du veit at både Aschehoug og Cappelen sa nei til Harry Potter for de syntes ikke J.K Rowling var noe tess. Haha! @enkel_poesi

 

Klem fra meg – Og dobbelthaka.

11 kommentarer

11 thoughts on “Han kalte meg feit og ubrukelig, se hva jeg svarte:

  1. Så Morten er en av dem som vil ha pen, slank dame som ikke sier noe uten hans tillatelse. På tide for ham å emigrere til f.eks en av de arabiske stater, kanskje.
    Når han skriver slike ting, må han se fantastisk ut selv..send bilde.
    Nei, innpakningen betyr ikke særlig mye, – det er innholdet som er viktigst. Sier jeg med lang livserfaring ( uten at det betyr at jeg vet best på alle områder, for mange unge er sannelig ekstremt oppegående i vår tid. 👍🏻 Da er det håp.)

  2. Du er tøff… Og vel svart.. Og er så enig i det du sier, det er viktig å tørre å være seg selv. Aschehoug og Cappelen angrer nok bittert nå hahahha… Ha en fin dag fine Martine 😘

  3. Så bra svart ❤
    Du er nåke, du gjør ein bra jobb, og du er nydelig på så mange måter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *