Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

✗ Det hender jeg tenker hvordan folk klarer å gjøre så SINSSYKT mye i helgene. I går var jeg inne på en av bloggene jeg leser og bloggeren hadde omtrent flydd til Kina og tilbake, funnet opp flyvende biler, hatt fem kosekvelder, vært i dåp og bakt verdens beste boller. Okei, jeg overdriver selvfølgelig litt, men det er følelsen jeg sitter igjen med, haha. Enten må disse folka la være å sove i helgene eller så smører de tjukt på. Ikke veit jeg. 

✗ Jeg har antakeligvis sagt det før og det er garantert ikke siste gang jeg sier det heller. Generasjonen min er så sinnsykt kul. Det er så mange bra, viktige og nødvendige stemmer. Det er så mange som bidrar, som ønsker å gjøre en forskjell og som følger drømmen sin. Jeg er rett og slett skikkelig stolt av generasjonen min!

✗ Jeg spilte fotballkamp på søndag og på vei hjem fra kampen ble jeg sittende å tenke på hvordan vi damer snakker til hverandre. Veldig ofte så er det noen som slenger med leppa, som sier noe ugreit eller som rakker ned på noen andre ute på banen og jeg lurer på hva greia er. Er det fordi man konkurrerer, er det fordi man får utløp for noe eller hva er det egentlig? De aller fleste som treffes på en fotballbane er totalt ukjente og de aller fleste er jo skikkelig ålreite. Allikevel så blir det mye slenging med leppa og drittsnakk. Hmm…

✗ Dere bryr dere kanskje ikke noe særlig om dette, men vifta på badet her hjemme begynner å bli ganske så tett og jeg har ikke peiling på hvordan jeg løser det. Jeg har satt C på saken og han er vel omtrent like blank som meg. Jeg fikk liksom aldri med meg når sånne ting skjedde da jeg var yngre og bodde hjemme😅

✗ Er det ikke litt rart med folk som har utført plastisk kirurgi og som sier at de angrer, uten å gjøre noe med det? “Jeg var ung og usikker, men velger å beholde det, for det er jo ganske fint”.

✗ Hvorfor er ikke stedet der hvor Ex On the Beach spilles inn mye finere? Haha, det ser jo skikkelig jalla ut…

✗ Og apropos Ex On the Beach: Hvorfor skriver man ned navnet på ekser man ikke vil treffe igjen hvis det er så forferdelig å treffe de?🤔

✗ Om du følger meg på Instagram (@martine.halvs) så har du antakeligvis fått med deg de gigantiske edderkoppene jeg tidvis finner i leiligheten. De er SÅ store! Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal håndtere problemet heller.

✗ Jeg har hatt shoppestopp en liten stund nå og jeg har funnet ut (i Tise-appen) at jeg hittil blant annet har spart miljøet for 15 000 liter vann. DET er mye vann det, og på en ganske så kort periode også! Heftig. 

✗ Det er umulig å kle seg om dagen. I det ene øyeblikket er det 12 grader og bikkjekaldt, i det andre er det 25 varmegrader og sydentendenser. Været og humøret mitt er litt på samme nivå om dagen, haha!

Jeg håper tirsdagen din har vært 25 varmegrader og sydentendenser og ikke 12 grader og bikkjekaldt☀️

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *