Er det bare jeg som ble holdt våken av lyn og torden i natt? Det holdt på i timesvis og det var akkurat som at alt foregikk inne på soverommet. Sånn sett så passet det fint at C ikke var hjemme i natt, for jeg var temmelig morgengretten i dag morges, etter bare fire timer med søvn.

Det hjalp ikke akkurat på at jeg måtte stå over en time i kø for å komme meg til første møte i dag morges heller. Det er en grunn til at jeg tar tog, for å si det sånn.

Men, fra morgengretne meg og kø til noe helt annet! I dag har jeg vært i et skikkelig spennende møte og vært på innspilling med NRK.

Det nærmer seg jo kommunevalg og i den anledning har jeg, Joakim og Henrik vært med på noe veldig gøy sammen med NRK Nyheter som kommer på YouTube om litt. Stikkord: Blinde date. Min første og viktigste blind date, forhåpentligvis noen sinne, haha!

Det var også ni dyktige ungdomspolitikere fra hvert regjeringsparti til stede og jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige: GENERASJONEN MIN ER SÅ KUL! Det er så mange kule, inspirerende, fine, kloke og bra folk. Det gjør meg så sinnssykt stolt og trygg. Om det er den gjengen som skal ta over og styre landet så er jeg temmelig sikker på at det kommer til å gå så det griner. Heia, heia!

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg på fotballtrening. Ettermiddagsknekken sitter relativt heftig i meg, men jeg vet at det kommer til å være digg når jeg krasjlander i sofaen i kveld. Forresten! Husk å bruke stemmeretten din a.

Vi snakkes senere idag. Jeg har nemlig noe gøy å fortelle💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *