Dårlig samvittighet på en onsdag

Categories Blogg

I dag har jeg fått konstatert en gang for alle: Hverdagen er offisielt i gang etter sommeren og det merkes både i innboksen og på folk som er på butikken etter jobb. Folkeskikken tok vel aldri ferie, eller? 

I dag har jeg hatt en sånn dag der jeg har fått ting gjort, i treningstøyet. Jeg har fått gjort en hel del her hjemme, gjort unna jobb som har måtte blitt gjort, gått en tur og hatt dårlig samvittighet for at jeg har gjort det midt på lyse dagen på en onsdag. Jeg lurer på når jeg skal lære meg at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for at jeg av og til har dager der jeg har mulighet til det. Jeg hadde jo det da jeg jobbet i butikk også, men jeg tror det henger sammen med at jeg er livredd for at folk ikke tror jeg jobber eller gjør noe nyttig.

Jeg trøster meg med at både sykepleiere og brannmenn også av og til har mulighet til å gå tur på lyse dagen på en onsdag. Ikke det at jeg er noen av delene. 

C dro til Sveits tidligere i dag og kan vi bare prate litt om hvor fin han er? Neida, vi trenger ikke, men jeg vil hvert fall tørre å påstå at det er dårlig gjort å være så fin to minutter før han skal dra bort i flere dager. I morgen er det duket for første CHL kamp (Champions Hockey Leauge) og jeg tror nesten at jeg gleder meg mer enn han. På den ene siden så føles det ut som at sesongen sluttet for et kvarter siden, mens det på den andre siden er på høy tid at det drar i gang igjen.

Det ser forresten ut som at stakkar’n har et sterkt behov for å vise frem klokka si, men det skal sies at han hadde dårlig tid og egentlig var på vei ut av bilen da bloggeren ropte ‘LA MEG FÅ ET BILDE AV DEG DA’.

Apropos butikken! Jeg tror aldri jeg kommer til å venne meg helt til å gå inn i en butikk og se boka mi. Jeg tenker av og til på de som ikke liker meg og hvor irriterende det må være for de, haha! Sorry folkens.

Jeg håper onsdagen din har vært fin! Nå skal jeg forberede meg til en innspilling med NRK i morgen, før jeg skal spille fotballkamp i kveld.

Klem fra meg💛

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Dårlig samvittighet på en onsdag

  1. Som bonde jobber jeg «24/7», men passer oftes best for meg å gå tur/trene midt på dagen mellom stella. Så vi er fler, nyt at man har den muligheten tenker jeg😘
    Lykke til på fotballkamp i kveld😁⚽️

  2. Jobber berre 40% … Så har masse tid på dagen, ingen tid om ettermiddagen/ kveld pga ein funksjonshemma gut på 13 år. Så, nei – måtte slutte med den dårlige samvittigheten og så får folk tenke sitt når dei ser meg på tur og trening midt på dagen 😉

    Digge deg 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *