God kveld fra… Fjellet ❤️

Det har gått noen dager siden forrige oppdatering, og grunnen er ingenting annet enn at det har gått i ett. Bokstavelig talt. Siden jeg landet på Gardermoen har dagene flydd av gårde, og dagene har vært fylt av masse jobb. Jetlag servert oppå der har vært hardt, men selv om jeg har vært trøtt i trynet har det vært så innmari gøy. Jeg er heldig å jobbe med tre store prosjekter om dagen (snart et fjerde om møte jeg hadde denne uka går i boks🤞🏻) og det er SÅ spennende. Her har dere en liten sneakpeak på det ene…

Iiiik, klyp meg i armen. 

Jeg har også vært innom byggeplassen der hvor den nye leiligheten vår faktisk har begynt å likne på en leilighet siden sist. Det er overtagelse i slutten av året, og det blir ordentlig spennende. Her har du en liten titt:

Vår er den øverste bak der. Den er to etasjer, men jeg har ikke peiling på hvordan den blir på andre siden enda! Spennende. 

I skrivende stund sitter jeg på Gaustablikk, i sofaen på hytta vi har leid her, med familien. Utenfor snør det som bare rakker’n og resten av gjengen ser på finalen av Farmen mens jeg titter innom for å oppdatere dere. Vi skal være her de neste dagene, og jeg gleder meg så til å henge her med dem de neste dagene. Værmeldingen er ikke helt på vår side, men det er helt greit. Jeg klager ikke på noen turer i snøvær, noen digge treningsøkter, masse digg mat og sofaheng. 

Jeg skal være hjemme i noen uker til, og foruten om disse dagene her er det fullt opp med jobb til jeg reiser hjem. Eller, hva skal jeg si. Tilbake til USA. Hjertet verker etter C og jeg skulle så gjerne hatt han med på ting som nå, men sånn er det. Vi får ha vinterferie sammen når han har lagt opp om… LENGE 😂 Kanskje vi har kjøpt vår egen hytte til da, og har med oss en kid eller to. Eller tre? Haha! Tiden vil vise 💕 Jeg skal jo (forhåpentligvis) ordna så jeg kan puste gjennom nesa igjen inni mellom her også, men jeg håper ikke det tar like hardt på som sist. Det har jeg hvert fall ikke lagt opp til, og prøver å tenke minst mulig på det. Det får bli som det blir. 

Hvem håper du vinner Farmen forresten? Jeg skal innrømme at jeg ikke har sett en eneste episode, og skylder på USA. Det meste har liksom blitt spoila før kvelden har kommet dit, og da har det blitt Yellowstone framfor Farmen. Nå skal jeg levere inn noe spennende til et av prosjektene mine, før jeg skal klappe igjen macen og spise dessert med resten av gjengen. Jordbær og sjokkis… Det er utrolig nok like digg om vinteren som om sommeren! 

PS: Har du hørt ukas episode av Sykt Ærlig Med Martine? Jeg anbefaler den på den sterkeste! Den er skikkelig fin.

Jeg håper du har hatt en fin uke, og at det har skjedd noe bra med deg. Hilser herfra, og sender deg en stor klem om du vil ha en. 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *