Hva har jeg gjort…?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og god mandag 💛

Åssen har du det? Jeg håper at du har det bra og at du er trygg. Om dagen skulle være litt seig eller om du skulle ha en skikkelig dårlig hårdag for eksempel, så kan jeg trøste deg med at noen har faktisk en verre hårdag: 

Altså… Ikke spør. Jeg valgte å ikke klikke da det gikk opp for meg, selv om jeg var svært nære og miste hodet. Jeg så meg selv ganske kjapt i speilet og tenkte bare… HVA F*EN HAR JEG GJORT? Utrolig nok så er det en filleting i forhold til mye nå, og perspektivet er litt bredere enn som så om dagen… 

Jeg har farget etterveksten selv siden pandemien kom og tok oss, og det har stort sett alltid blitt råbra – Frem til nå. Jeg farget jo faktisk håret ganske mye mørkere i november, men etter en måneds tid så var jeg plutselig blond igjen… Akkurat som at fargen ikke satt. Uansett! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte å farge etterveksten, for å slutte og tviholde på fargen jeg hadde da jeg var fem og bli voksen. Mamma farger også etterveksten sin selv, og jeg farger håret til lillesøs (som forøvrig ble dritbra) og da de dro i gang med å leke frisørsalong på hyttetur i forrige uke så hadde jeg et svakt øyeblikk og ble med på leken. Og ja… Du ser jo hvordan det gikk. Til helvete og forbi, for å si’re sånn. Jeg har brukt lue siden 😃

Jeg vet ikke helt hva som var årsaken til at jeg ble påskekylling denne gangen, men jeg mistenker at det kan ha vært at jeg badet i klorbasseng bare noen timer før, uten å vaske håret. For selv om jeg ikke dukka så fikk jeg jo vann i håret, og det må ha skjedd en kjemisk reaksjon som det ikke er så vanskelig å se… Eller noe. Noe gærent skjedde hvert fall, haha! 

Jeg fikk hvert fall krisetime hos en lokal helt rett ved mamma og pappa i dag. Hun redda meg og topplokket, og fikk bukt på nesten alt det gule. Så nå er jeg blondere enn på så lenge jeg kan huske, og jeg trives sjokkerende godt i det – Selv om en runde eller to med blåsjampoo nok vil gjøre det enda bedre. Hvert fall! Her har dere den nye sveisen:

Jeg burde kanskje gredd meg før jeg tok bilde, men dere kjenner meg. Fun fact: På dette bildet har jeg kun på TO produkter. Magisk eller hva? DENNE kremen som er det beste som har hendt sminkepungen min og dette solpudderet. Det tar meg to sekunder, nesten uten å overdrive, og det er magisk – Noe som faktisk er en underdrivelse. Sånn by the way, hehe! (+ DENNE highlighteren under bryna!!) 

Så ja, det var dagens totalt uviktige historie fra meg. Men ey! Jeg trives med å være så blond igjen. Det er jo sånn jeg er født holdt jeg på å si. Det varer antakeligvis ikke ikke lenger enn til den brutale etterveksten som bare blir mørkere og mørkere melder seg igjen. Nesten gang skal frisør-Jeanette få hanskes med den hvert fall. Det er jo en grunn til at noen er frisører, og andre ikke, hehe. 

Nå skal jeg fortsette med dagen to-do liste, som blant annet er å gjøre ferdig en stillingsannonse… Klyp meg i armen! Stay tuned om du vil jobbe med meg sier bare jeg 💕 Og på onsdag skal jeg på visning på et kontor… 

Jeg håper du får en fortsatt fin dag, også snakkes vi snart igjen. 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *