Dette skjer med bloggen ->

Categories Blogg

Hei fra dama som subber rundt i ull fra topp til tå. Jeg har et skikkelig ambivalent forhold til at det er så kaldt ute nå. Det er hyggelig, det er fint og det er koselig, men det har jaggu sine baksider også. Som for eksempel at jeg, som ikke har garasje har måtte skrape bilen min for is to ganger om dagen de siste dagene, at det gjør vondt å bare stikke nesa utenfor døra og at jeg aldri vet om det er glatt på bakken eller ikke. Men, til tross for et ambivalent forhold, så tror jeg faktisk at jeg heller vil at det skal være kaldt til over jul, enn at det skal være grått, mildt og kjipt.

I dag har jeg fått flere meldinger om at bloggen ikke fungerer og at ting står litt på hodet. Og ja, det stemmer. Noen hadde fått det for seg at det var fordi bloggen skal legges ned, men til noen sin store frustrasjon: Det skal den ikke. Jeg har ikke tenkt til å gi meg med det første! Jippi.

Greia er som følger… Ja, det er mulig at jeg forklarer totalt feil nå og egentlig er det ikke vits i å forklare en gang (ettersom dere vil merke en minimal forskjell), men ja. Vi som blogger hos blogg.no skal bytte til WordPress. Det betyr ikke at noen av bloggene forsvinner eller at blogg.no forsvinner, men at vi som bloggere må bli kjent med en ny måte å skape innhold på eller en ny plattform. Okei, dette var muligens skikkelig rart forklart. Det jeg prøver å si er at overføringen av bloggen min og andre sin, overgangen og alt dette har gjort at ting har stått på hodet idag. Tallene mine har stått på 0 i hele dag, mange innlegg har vært borte og utkast har forsvunnet. Men, jeg vet at det sitter dyktige folk som jobber på spreng for at det skal bli i orden fort som fy, så det får bare være sånn akkurat idag. I morgen er det antakeligvis akkurat som før (bortsett fra for meg) og ikke noe oppnedoglitttilsiden. Men hey – Teksten på bloggen er MYE finere enn den har pleid, så det er hvert fall positivt.

Derfor byr jeg ikke på noe hokkuspokkus idag. Rett og slett fordi jeg ikke helt hvordan det blir, om alle får lest det og diverse. Men, hvis du har fått lest det så vil jeg hvert fall ønske deg en fin dag – Også snakkes vi senere.

Selv skal jeg jobbe litt til, før jeg skal til Grunde og Vilde for å spise middag. Det blir hyggelig <3

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *