Svar på de private spørsmålene:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei gjengen! Nå sitter jeg rundt spisebordet hjemme hos mamma og pappa. Jeg har vært her i natt, og jeg skal snart komme meg avgårde på fotballtrening. Planen idag er å trene, jobbe litt og få orden hjemme. La oss si det sånn… Det trengs. Jeg har så vidt hatt tid til å sove i min egen seng og da kan du vel kanskje se for deg hvordan statusen der. Men hey, i dag skal det bli orden! Jeg har funnet frem esken med julepynt også, så kanskje jeg rett og slett skal pynte til jul… Jeg får se! 

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar. Det har selvfølgelig kommet MASSE spørsmål om hvem fyren jeg er forelsket i er, så jeg har tatt med noen av de private kjærlighetsspørsmålene på toppen, før resten kommer etter det:

Hvem er det du er forelska i? 

Det velger jeg å ikke fortelle noe om helt enda og håper at det er greit! Jeg vil se litt hvor det bærer først og ha det litt for meg selv. 

Hva jobber han du er forelsket i med?

Han driver med idrett. Haha. Funfact: Jeg har alltid bare falt for folk som driver med idrett. HVA ER GREIA?! 

Er det Mr. X du er forelsket i?

Ja, og han skal forbli Mr. X er stund til. 

Hva syntes C om Mr. X?

Det har jeg fortsatt ikke spurt om. 

Har familien din hilst på Mr. X?

Jepp! 

Kan du fortelle den egentlige grunnen til at det ble slutt mellom deg og C nå?

Det finnes ingen annen grunn enn den jeg har fortalt tidligere. Det var overhode ikke noe drama! 

Er Mr. X grunnen til at du sletta Tinder?

Nja, en blanding kanskje. Men hovedgrunnen var at jeg virkelig ikke hadde et behov for å være der. Det var liksom ikke noe for meg sånn ting er nå! 

Har du lyst til å få barn?

Ja, det er en av mine store drømmer her i livet. Men det er ikke noe tema nå! 

Hvordan har du det?

Jeg har det fint. Den uken som har vært nå har vært kaotisk, jeg har vært skikkelig stressa og konstant sliten. Det er lenge siden jeg har hatt det sånn som jeg har hatt det denne uka, og jeg håper det blir lenge til neste gang. Men, det handler egentlig ikke om at ting ikke er bra og neste uke skal og må bli bedre <3

Er ikke bloggen din lenger hos Side2?

Jo, det er den <3 Eller, hos Egmont som nå eier Side2!

Hva er målet ditt med YouTube?

Målet mitt med YouTube er å ha kanalen, kunne skape innhold for flest mulige og vise meg selv fra en litt annen side. Jeg har ikke noe spesifikt mål enda, men jeg syntes det er fint å ha den ved siden av og kunne bruke den til å skape innhold. YouTube er jo gigantisk og det er kult å kunne være med på trenden! Jeg er jo bitteliten der, men med småsteg så kanskje den også kan vokse etter hvert 💪🏻 Men! Hovedmålet er egentlig bare å ha den, kunne vise litt mer av meg og være litt mer levende! Om det ga mening, haha. 

Hvorfor oppdaterte du ikke bloggen din i går?

Fordi jeg trengte en ettermiddag/kveld til å bare ligge akkurat som dette:

Jeg var grytidlig oppe i går for å ha en boksignering og litt annet, og når jeg kom hjem la jeg bort telefonen og logget av. Det er nærmest historisk for min del, haha! Men, det skal jeg virkelig prøve å bli flinkere til. 

Har du drukket noe alkohol i 2018?

Nei, det har jeg ikke og det har jeg ikke planer om heller. 

Hvorfor var du ikke på P3-gull?

Jeg ble ikke invitert dit, så enkelt er det, haha! 

​Hvorfor har du sluttet å gå på kampene til C?

Det har jeg ikke, jeg har bare ikke kunnet noen av de siste kampene og jeg har prioritert litt annerledes! Men, det er fortsatt like gøy. 

Hvor skal du feire jul i år?

Hjemme på Nesodden sammen med familien <3 Jeg gleder meg SÅ!

Hvor mye penger bruker du på mat i uka?

Den siste måneden har jeg vært flinkere enn noen gang økonomisk. Jeg prøver å være bevisst, spare så mye som mulig og ikke kjøpe bare for å kjøpe. Hvor mye jeg bruker eksakt vet jeg ikke, men det er mye mindre enn jeg har gjort tidligere! 

​Bleker du tennene dine? De er sinnsykt hvite.

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har testet en ting, en gang, og det funket overhode ikke. Jeg tror rett og slett bare at jeg er veldig heldig med tennene mine, at jeg behandler de bra og ja – Det er jo hyggelig at jeg kan være heldig med noe jeg også si 😂

Hvem er øverst på lista de på Snapchat nå?

Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg kommer meg avgårde til trening. 

Jeg håper at søndagen deres blir bra <3

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *