Ja, jeg er forelska!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Ja, jeg er forelska…

For seks måneder siden trodde jeg at jeg aldri skulle kunne være forelska igjen. Jeg lurte på om det i det hele tatt fantes noen for meg der ute, jeg begynte å se for meg selv som en singel, gretten og kjip kattedame og jeg bestemte meg for at hvis jeg først skulle bli det – Så skulle jeg hvert fall være selvstendig, digg og være den beste utgaven av meg selv. 

Jeg ryddet i alt jeg følte at måtte ryddes i i livet mitt, jeg begynte å trene for fullt igjen, jeg prøvde meg på Tinder, og slettet det ganske så fort, jeg traff venninner jeg ikke hadde truffet på lenge og jeg begynte å føle meg bra. Jeg føler meg bra. Og, jeg forelsket meg på nytt. Eller, jeg har forelsket meg. 

Jeg smiler av meldinger, jeg vil ligge oppe til langt på natt å bare prate om livet, om de store spørsmålene og om de fine tingene, om fremtiden og om oss, bare han er på butikken så savner jeg han, det kiler i magen når jeg tenker på han og jeg er full av følelser. Herregud, så mye følelser det er i kroppen. 

Jeg har holdt igjen veldig. Jeg har vært redd for å drite meg ut, feile og ikke få det til. Jeg har vært redd for at det ikke skal være riktig, at jeg skal forhaste meg og at jeg kommer til å angre. Men hvem er vi hvis vi ikke tør å forelske oss? Hvis vi ikke tør å føle? Hvis vi dytter vekk sommerfuglene i magen? 

Hvor denne forelskelsen ender og hva det blir til enda, det vet jeg ikke. Men akkurat nå så skal jeg nyte den, kose meg og bare ha det så fint som mulig. Og er det feil, ja, da har jeg lært enda litt til da. 

Men fy søren så fint det er å kjenne på alle disse følelsene. Han er fin altså. 

🖤🖤🖤

// Marty 

10 kommentarer

10 thoughts on “Ja, jeg er forelska!

  1. Fantastisk størst av alt er kjærligheten jeg digger deg og heier på deg.
    Stå på du er Fantastisk 👸🏻❤️😘

  2. Alle fortjener den følelsen å være forelska…🥰🦋🦋🥰 Du er ung…nyt og lev nå 🥰 Lag fine minner 🥰

  3. Befinner meg selv på «gretten kattedame»-stadiet, men så oppmuntrende å høre at du er forelsket! Heier på deg. ❤️

  4. Åå, så utrolig fint å høre! Ble akkurat dumpet av kjærsten helt ut av det blå og er så langt nede. Følte han var den rette og at vi skulle leve livet sammen, så føles ikke ut som jeg kan finne noen som noen gang ikke er han. Men nå ga du meg litt håp om at jeg kan klare å finne kjærligheten på ny! Kos deg og nyt følelsen av å være nyforelsket!

  5. Ungt pågangsmot.. Nyt følelsen! Den er fantastisk og litt skummel.
    Jeg er på gæærn kattesmak-stadiet på 8 året. 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *