Dette skjedde!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | VING

Akkurat nå sitter jeg på balkongen på hotellrommet. Egentlig sitter jeg og forsøker å finne ut av hvordan bodylotion damen på nabobalkongen bruker, for den lukter himmelsk. Jeg føler dessverre at det ikke er helt passende å lene seg frem og halvveis rope «Unnskyld, hvilken bodylotion er det du bruker?». Jeg vet ikke en gang om hun er norsk, svensk eller dansk og da kommer jeg hvert fall ikke til å gjøre det. «Excuse me, what bodylotion do you use? You smell really good». Det hadde blitt noe i den duren hvis ikke og det skjer ikke, så da får jeg sitte her og nyte lukten mens jeg kan. 

Status nå er fregner på nesa, litt solbrent mage og saltvann i håret. Og jeg klager ikke. Jeg elsker sol og sommer! Jeg prøver å minne meg selv på hvordan jeg hadde det for akkurat en uke siden og jeg blir derfor enda mer sikker på at sol og varme faktisk er medisin. 

Vi ligger en time foran en hjemme, og det er egentlig ganske digg. Jeg føler nemlig at jeg har en time ekstra, og at jeg ligger en time foran alle andre. Haha! Synd det ikke alltid er sånn si. Stort sett så føler jeg at jeg egentlig ligger en time bak, så jeg skal nyte det å ligge en skritt foran denne uken. 

Planen i kveld er å gå ut og spise sammen med mamsen. Broren min har vært på det samme hotellet som vi er på (Sunprime Miramare Beach på Rhodos) før, og han har anbefalt en restaurant i nærheten som vi tenkte å teste. Etter at vi har spist middag er faktisk planen min å dra tilbake hit, nyte enda en time på balkongen, legge meg i sengen og avslutte kvelden med Ex On The Beach. Litt gulity pleasure må jo være lov på ferie. 

Forresten! Dette skjedde i stad: 

… Ja, jeg er helt enig at jeg må skjerpe meg. Jeg jobber med saken. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen og ut for å spise litt middag. Jeg håper dere har det fint!

Klem fra meg 💙

// Marty 

4 kommentarer

4 thoughts on “Dette skjedde!

  1. Hei Martine. Håper du koser deg masse i solen..takk for at du svarte på mld min,og jeg har allerede bestemt meg for at neste sommer er det min tur til å bruke stranden.kilo er ikke..hvor får jeg kjøpt boka si forresten? Ønsker deg en fin kveld videre.

  2. Mtp. at du er i Hellas kan det fort hende at bodylotionen til damen er av merket Korres, som er gresk og selges ganske mange steder der nede. De har sykt mange gode lukter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *