Svar på spørsmålene deres…

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei gjengen! Det er søndag og jeg er på vei hjem til Norge etter en fantastisk uke på Rhodos. Akkurat nå kunne jeg ønske at jeg kunne knipse meg hjem, men det gjør jeg for så vidt alltid når jeg er på reisefot. Og jeg er vel neppe alene. Jeg har prestert å bli skikkelig forkjøla. Jeg hoster, snørrer, har feber og bærer meg. Jeg føler liksom at det er en prestasjon å bli syk når jeg er på ferie, men jeg tror det er en blanding av at kroppen har landet litt, at mamma var syk rett før vi dro ned og været – Utrolig nok. 

Jeg har på ingen måte tid til å være syk, så jeg har et indre ønske om at det forsvinner når jeg lander på Gardermoen – Men det skjer antakeligvis ikke. Men, selv om jeg er på vei hjem og selv om jeg er forkjøla så er det ingen unnskyldning til å skippe ukens spørsmål og svar. Så, her er ukens spørsmål og svar: 

🌼🌼🌼

Hvordan har du det nå?

Digger at dette kommer hver uke <3 Det har gjort meg veldig godt å være på ferie. Jeg har det fint, jeg er glad og jeg føler selv at jeg er lettere til sinns enn på lenge. Samtidig så skal jeg være så ærlig å si at det er litt på privaten som gjør meg forvirra og som jeg bruker mye energi på. 

Frister det å skrive flere bøker? Feks krim?

JA!

Hva er din favorittbutikk å shoppe klær i?

Jeg har faktisk ingen favorittbutikk. Jeg er veldig glad i å kombinere dyrt og billig, nytt og brukt. Før shoppet jeg veldig mye (uff) uten å tenke meg om, men nå handler jeg nesten kun hvis jeg ikke klarer å få det ut av hodet og hvis det sier *pang*. Blitt litt mer voksen si! Haha:)

Kommer du til å ha boksignering?

JAA!! Hvor vanvittig er ikke det? Jeg vet ikke helt hvor og når alt sånn blir enda, men følg med så deler jeg det så fort jeg vet. 

Hva syntes C om at han blir omtalt på bloggen etter at det ble slutt?

Han får vite om alt på forhånd og han har jo ikke akkurat vært den mest omtalte i det siste – Tross alt. Er det noe han ikke vil sier han bare nei og da må jeg respektere det. 

Hvor lenge har du blogget?

Jeg har hatt bloggen i tre år i januar! Wow, som tiden flyr. 

​Hvem var han mannen på snappen du publiserte en natt på Rhodos, men som du slettet ganske kjapt?

Hmmm… En natt? Og som jeg slettet? Det kan jeg ikke huske, og siden jeg ikke drikker så er det ikke fordi jeg var full og da tror jeg neppe at det har skjedd. Haha! Søren. Skulle ønske jeg kunne varte opp med en juicy historie. 

Hva tenker du om at boka til Annijor ble slaktet av VG?

Jeg fikk så hettapanikk når jeg så det, for da tenkte jeg med en gang at det samme kommer til å skje med min. Nå har jeg ikke lest boken, så jeg kan ikke uttale meg om innholdet men jeg er av en generell oppfatning av at de som ofte dømmer slike bøker ikke akkurat er i målgruppen for mottakeren. Jeg er helt sikker på at Anniken har ALL GRUNN til å være stolt og jeg syntes det er mye fetere å heie på unge som prøver på noe, enn å tråkke de ned i gjørma. 

Hvor mye penger har du tjent på boka di?

NULL KRONER! Jeg har overhode ikke skrevet bok for å bli rik på det, og alt som eventuelt blir til overs er en bonus. Motivasjonen min har faktisk vært alt annet enn penger så jeg ble nesten overrasket når jeg fikk spørsmålet, for det har jeg ikke tenkt på. 

Hva syntes du om dansen til Sophie Elise i Skal Vi Danse i går?

Både jeg og mamma satt på balkongen på Rhodos og grein. Det sier vel kanskje sitt. 

Har du noen tips til å komme i gang med trening?

Hmmm… Ta en skritt av gangen og ikke tro at ting er gjort på et blunk. Litt er bedre enn ingenting <3 

Hvordan fikk du Instagram kontoen din verifisert? 

Det er det Instagram som har gjort og det er ordentlig stas!!! 

Hvordan redigerer du bildene dine og hvilke filter bruker du?

Jeg bruker typ kun vsco. Jeg har kjøpt hele pakken der, så jeg har maaaange filter å velge mellom. Jeg har ikke noe fast filter jeg bruker, for jeg syntes det kommer sånn an på hvordan lyset og alt er i det orginale bildet. Jeg er veldig glad i A-filtrene, men det krever at bildet er lyst. Men! Man må ikke ha kjøpt alle filtrene for å redigere i appen, det fungerer fint uten også. 

Har du og C vært sammen etter at det ble slutt?

Ja, det har vi. 

Gjør du noe for å bevare fargen i håret? Hvor ofte farger du det? Jeg får veldig fort ettervekst. 

JEG OGSÅ! Hva er greia? Haha. Tips mottas gjerne! Nå er jo jeg blond og har alltid vært det, så jeg bruker en del produkter for det. Som blant annet blå shampoo + balsam, ettersom jeg liker det litt kaldt og stadig kriger mot gule toner. Jeg er hos frisør kanskje hver 5. måned hvis jeg tar med tid og råd til det. Tidligere har jeg kun stripet det, men nå farger jeg det og spesielt etterveksten! 

​Hva syntes du om at jeg allerede har hooket med C etter at det ble slutt?

Dette er humor 🤪

Hva syntes du om Frank Løke?

Jeg blir svett, ferdig snakka. 

​Har du møtt noen på Tinder enda?

Nei, det har jeg ikke. Jeg er skikkelig dårlig på Tinder!

Har du noen sparetips?

Først og fremst så er det lite som er deiligere enn å ha klart og spare! Jeg har på en funksjon som gjør at hver gang jeg drar kortet mitt, så går det et beløp inn på sparekontoen. Det er en morsom og “enkel” sparing som jeg ikke merker så mye til. Utover det så tenker jeg at det handler mye om å prøve og være bevisst! 

Kunne du vært med på Ex On The Beach?

Jeg tror dessverre at jeg har vært dårlig der altså. Men, det er veldig gøy å se på. Og litt flaut. 

Hvis du skulle bodd i et annet land, hvilket land hadde det vært?

Det hadde vært veldig gøy å bodd i New York en gang i løpet av livet. Jeg tror kanskje ikke jeg ville bosatt med permanent i USA, men det hadde vært en opplevelse å ha prøvd og bo der! 

Når åpner du snapchaten din igjen og hvorfor stengte du den?

Det er jeg ikke helt sikker på. Jeg har åpnet den noen ganger, og jeg har lest/sett alt som har kommet. Etter at jeg offentliggjorde at det var slutt mellom meg og C eksploderte snappen, og det har rett og slett vært umulig å holde tunga rett i munn. Jeg bruker Instagram mest til å kommunisere og jeg forsøker alltid å svare på meldingene jeg får der! Jeg åpner den nok igjen, men akkurat nå så vet jeg ikke helt når. Men, snakk gjerne med meg på Instagram!! <3

Syntes du kroppspresset går oppover eller nedover?

Dette er et sånn spørsmål jeg kunne skrevet et eget innlegg om. Jeg føler ikke at kroppspresset har blitt noe bedre. Jeg føler at det utad er flere og flere som “gir faen”, men samtidig som det skjer så føler jeg at kroppspresset blir mer og mer normalisert. 

Hvis du ikke hadde blitt blogger, hva ville du blitt da?

Det er så mye jeg gjerne vil prøve, og jeg har enda maaaange muligheter til å prøve det jeg vil! Akkurat nå så ville jeg kanskje blitt politi. Vi får se hva det blir til etter hvert! 

Har du noen gang hatt lyst til å operere kroppen din?

Ja, det har jeg. Men det har jeg ikke gjort og det er jeg glad for sånn ting er nå! Løsningen har vel egentlig vært i mitt eget hode, og ikke på et operasjonsbord. 

Hvilke grunnleggende verdier mener du er viktigst for din lykke?

Håper det er greit at jeg vrir det til hva som skal til for at jeg skal være lykkelig! Og det er at jeg ikke er for stressa, at de rundt meg har det bra, at solen skinner, at jeg føler meg trygg og komfortabel. 

Hva syntes du om kjendisene som redigerer seg tynnere på Instagram?

Jeg syntes det er synd at de føler at de trenger det og at de er med på å fremstille kropper som ikke er realistiske. 

Hvem ville du tatt med deg på en øde øy av alle Ex On The Beach-deltakerne?

HAHA, gøy. Hmm… JEG ANER IKKE! Hvem hadde du tatt med deg?

Nå skal jeg komme meg hjem, vaske klær og gjøre meg klar til en ny uke. Og denne forkjølelsen? Stikk av a. 

Jeg håper søndagen deres blir finfin. Ta vare på dere selv 💗 OG! Fortsett å rocke. 

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *