«Bruddet er et PR-stunt»

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg delte at det er slutt mellom meg og C. Etter at jeg delte det kom det mange spørsmål, men også mange versjoner om hva som egentlig hadde skjedd. Og sannheten er fortsatt at alt har skjedd uten dramatikk fra vår side, og at vi fortsatt forsøker å løse ting på best mulig måte. Eller, å finne ut av ting er vel mer riktig å si. 

Jeg vet at flere har spekulert i om bruddet er et PR-stunt. Jeg har syntes at det har vært så latterlig at jeg egentlig ikke har ønsket å bruke så mye som en tanke på det, men i går fikk jeg en SMS fra en journalist som lurte på hva tankene mine rundt det var, og da kjente jeg at jeg fikk lyst til å dele mine tanker. Ikke med journalisten, men her.

Jeg har overhode ikke et behov for å forsvare meg eller forklare meg, men jeg har lyst til å komme med et lite hjertesukk. For bruddet er på ingen måte et PR-stunt. Og la oss være ærlige… Hva hadde jeg egentlig tjent på det?

Kanskje mange klikk på bloggen i en dag? Det er liksom det eneste jeg klarer å komme på. Og det blir jeg ikke akkurat mett i magen av. Og herregud folkens, jeg er jo ikke akkurat Kim Kardashian heller. 

Etter det ble slutt var det og har det vært tøft, vondt og sårt. Faktisk kvier jeg meg av tanken om at noen i det hele tatt påstår at det hele har vært for oppmerksomhet, men de har neppe vært til stede under de tårevåte nettene og de tunge samtalene. 

Selv om jeg er i en kynisk bransje, så skjer livet – Også for meg. Det skjer ting på privaten og alt er ikke fett. Men det betyr ikke at alt som ikke er fett er et PR-stunt. Og igjen… Et PR-stunt for hva da? Jeg lurer sånn på hvem disse menneskene er jeg. Hvem det er som sitter på bussen på vei hjem fra jobb og tenker at bruddet mitt garantert er et PR-stunt fordi jeg er så oppmerksomhetssyk. Altså… Haha. 

Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si, men at bruddet er et PR-stunt stemmer hvert fall overhode ikke. Og det som kanskje irriterer meg mest er at hvis det noen gang ordner seg mellom oss, så kommer noen til å sitte og tro at de har hatt rett hele tiden. Men så kjenner jeg allikevel at jeg gir beng i det. 

Vi snakkes! <3

// Marty 

 

1 kommentar

1 thought on “«Bruddet er et PR-stunt»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *