Jeg er i sjokk!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Boka mi

Tidligere i dag fikk jeg melding fra Sjur. Jeg kaller Sjur bare for bokmannen, for hva rollen hans egentlig er vet jeg ikke. Men, jeg vet at han er skikkelig dyktig og ålreit. I SMSen var det link inn til Haugenbok.no, der hvor boken min er lagt ut til forhåndsbestilling. Han ba meg sjekke listen for bestselgere. Jeg gjorde det ikke med en gang, for jeg satt midt inne i et blogginnlegg og jeg ble nesten irritert når mobilen min lagde lyd. Men, når jeg etter en halvtimes tid fikk gått inn på siden og sjekket fikk jeg sjokk. 

Bokstavelig talt. 

Boken min «Sykt Normal» lå, eller ligger på 2.plass inne hos Haugenbok. Bak Gunnhild Stordalen og foran navn som Linn Skåber, Jon Michelet og Ida Gran-Jansen. 

Jeg konstaterte ganske kjapt med at det måtte være en feil og jeg lastet inn siden på nytt. Og på nytt. Og på nytt. Men, boka mi ble stående der. På en oversikt over bestselgere. På 2.plass. 

ÆÆÆÆÆHHVORFORBANNASYKTERIKKEDETHERREGUDJEGFÅRPANIKK, var cirka reaksjonen min. Jeg viste det til mamma og hun forslo at vi skulle kjøpe en champagne og feire. Vi gikk til den nærmeste butikken her nede og jeg endte opp med en pakke kjeks. Så her sitter jeg på balkongen i Rhodos, ser på hockeykamp og knasker kjeks. Med en bok som står på en bestselgerliste. 

HVOR SYKT er ikke det? Frem til for en uke siden var det en hemmelighet, og nå er den her. Snart kan jeg holde den i hendene og snart kan jeg få høre hva dere faktisk syntes! Noe jeg nesten gruer meg til. Tenk om dere ikke liker den. Jeg jobber med å legge bort den tanken, men det er ikke så lett. 

Jeg håper dagen deres har vært fin! Hvis du vil bestille boka mi kan det gjøres HER. Og dere? Tusen takk for alle hyggeligere meldinger, det betyr mye. Det kuleste er egentlig at flere og flere begynner å finne seg i at det er greit å bare være sykt normal. 

Sånn var forresten reaksjonen min:

Jeg vet liksom ikke helt hvordan man håndterer sånt som dette jeg. Det hjelper litt med kjeks hvert fall. 

TAKK fra en sjokkert og stum Martine 🖤

// Marty 

12 kommentarer

12 thoughts on “Jeg er i sjokk!

  1. gratulere dere fortjener du så sykt mye 😊😊 du har verdens beste blogg å er knall god te å skrive innlegg:) ha en fantastisk ferie videre 🙂

  2. igjen, grattis, dette er helt vilt! men sjokkert over at du gikk for kjeks i stedet for sjampis, weåw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *