Jeg er hun som…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

💗 På Facebook er jeg… Hun som” liker” og slenger hjerter etter det meste. Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så sinnsykt gjerrige til å trykke like? Gi venninna di en like på bildet hennes sier bare jeg! 

💗 På kafé er jeg… Hun som elsker å observere andre mennesker og som har en tendens til å bestille noe jeg egentlig ikke syntes er så godt. 

💗 På matbutikken er jeg… Målrettet og strukturert. Ofte skjer ting i et høyt tempo og jeg drar mye heller i en butikk jeg er kjent i, enn i en jeg må lete meg frem i. 

💗 På trening er jeg… På fotballtrening med laget mitt er jeg hun som fleiper, tuller og snakker mest, men på gymmet er jeg kanskje det motsatte. Jeg går inn i min egen boble og elsker det. 

💗 Om morgenen er jeg… Sur. Neida, joda. Det kommer faktisk helt an på! Jeg trives best med å være i fred hvis jeg skal opp tidlig hvert fall. Ikke prat til meg, så går det meste fint – HAHA!

💗 I søvne er jeg… Hun som prater i søvne. Herregud som jeg prater. Jeg skulle sove hos en kompis forrige uke og jeg måtte advare han før vi sovnet om at jeg snakker som er gæren i søvne. Utover det er jeg ganske rolig… Tror jeg. 

💗 På restaurant er jeg… Hun som sier ifra hvis det ikke er bra nok, hvis noe er feil eller ja, hva det nå måtte være… Hallo, hvis maten for eksempel er kald så må man vel si ifra? Jeg drar jo ikke på restaurant for å spise kald mat vel. Haha. 

💗 På bussen er jeg… Stille. Jeg setter på et headset og bare observerer. Nå er det lenge siden jeg har tatt buss faktisk! 

💗 På kino er jeg hun som… Griner, ler høyt og blir irritert hvis noen snapper foran meg. Heh. 

💗 Hjemme alene er jeg hun som… Koser seg skikkelig. Jeg elsker å bare surre, gjøre mitt og ja, kose meg. 

💗 Som venn er jeg hun som… Ofte ikke har tid til å treffes fordi kalenderen er full, hun som ler masse og som alltid er til stede hvis det skulle være nødvendig. En rar miks. Jeg er hvert fall veldig opptatt av å prøve og se mine nærmeste og minne de på at jeg er glad i dem. 

💗 I kø er jeg… Hun som står og venter til det er min tur. Jeg hater (ja, jeg vet det er et sterkt ord) folk som sniker og tror at køregelene ikke gjelder for dem. Jeg syntes ikke akkurat at det er noe kulere å stå i kø enn det du gjør vel! 

💗 I krangler er jeg hun som… Oi… Det kommer så an på. Hvis noen krangler med meg uten at jeg skjønner hvorfor trekker jeg meg helt unna, men hvis jeg krangler med noen fordi jeg mener noe er feil så gir jeg meg sjeldent. Som pappa sier: Ikke alle kriger er verdt å kjempe. Og som jeg sier: Men noen må man faktisk ta. 

💗 I dag er jeg… Glad, forvirra og litt solbrent. 

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *