Dette skjedde!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Herregud, ukene går jo så fort! Men, jeg trøster meg med at vi allerede har fått en GOD dose sommer til tross for at sommeren egentlig ikke har startet. Faktisk gjør det meg ordentlig glad av å tenke på det. Akkurat nå befinner jeg meg i Skien. C og jeg dro hit i går kveld og skal være her til i morgen. Vi startet dagen med å trene før det har stått en del ærender for tur. Jeg har blant annet måtte bestille nytt “merke” bak på bilen min, fordi en eller annen idiot har stjålet det. Assa, kom igjen liksom! 

Det er dags for en oppsummering av uken som gikk:

👆🏻 Ukens opptur: At det har vært så fint vær. Det har gitt meg energi, påfyll av alt jeg tror har manglet og det er faktisk ganske så mye enklere å stå opp om morgenen når sola skinner. 

👇🏻 Ukens nedtur: At Liverpool tapte Champions Leauge finalen. Neida, joda. Det var egentlig ikke så mange nedturer forrige uke, annet enn det – Så da får det bare bli sånn.

🍕 Ukens måltid: Jeg var i bursdag på lørdag og det var altså så mye deilig mat! Mhmm… Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke spist enda litt til. 

⚽ Ukens “dette er kult”: Jeg var så heldig å bli invitert til Telenor Arena der det var Superhelg for Toppserien. Det gikk 6 kamper der i helgen og var et ordentlig bra og kult opplegg! HEIA JENTEFOTBALLEN 💪🏻

👁️ Ukens tanke: Jeg tenker MYE om dagen. Jeg tror jeg er i en fase der jeg forsøker å finne ut av ting, samtidig som at ting er veldig fint. På en måte tror jeg at jeg tenker så mye over livet, min situasjon og alt som påvirker mitt liv fordi alt annet er på stell. Jeg stiller liksom spørsmål til alt om dagen. Ah, egentlig er det veldig slitsomt. 

💥 Ukens yes: At jeg nærmer meg slutten av et prosjekt jeg har jobbet med lenge. 

😩 Ukens irritasjon: Uten tvil debatten om man får lov til å være toppløs på stranda eller ikke. AAH. Kan ikke pupp bare få lov til å være pupp? 

📽️ Ukens film/serie: Sola har skint og jeg har sittet minimalt foran TV-en…

💿 Ukens sang: “Danza Koduro” har jaggu blitt spilt mye den siste uken. Jeg husker så godt når den kom og den har vært like høyt elska den uka her, haha! 

👊🏻 Ukens frustrasjon: At det virker som at noen mennesker kun er ute etter å skape kvalme. Den siste uken har jeg følt at det er noen som gjør alt som står i deres makt for å “ta meg” på de merkeligste ting. Det hender jeg lurer på om folk har så lite å gjøre eller at noen bare får det bedre med seg selv av å tråkke på andre. Man kan godt være uenige om ting eller diskutere ting, men man trenger vel ikke være usaklige og teite? Eller, haha. 

🧚🏻‍♀️ Ukens glede: At jeg føler meg bra om dagen! Jeg føler meg fin og det er DIGG! 

Jeg håper du får en finfinfinfin dag. 

xx

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Dette skjedde!

  1. Jeg synes det blir dumt at du er irritert over puppe-debatten. Personlig er jeg uenig med deg, men jeh respekterer meningen du har. Virker som du ikke har respekt for at andre har et annet forhold til pupper enn det du har. Det er helt naturlig og kun to sider av saken. Skjønner ikke hvorfor det skal være «irriterende». For noen er ikke «pupp bare pupp». For noen er det personlig og ikke kun «pupper». Det er forskjellige meninger og begge bør respekteres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *