Når jeg er alene hjemme…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

C er på guttetur og jeg er alene hjemme. Eller, jeg juger litt. Eller, faktisk ganske mye. Jeg har nemlig tatt turen hjem til mamma og pappa for å få litt kjærlighet, oppmerksomhet og kanskje mest av alt… MAT! Jeg fant ut at jeg var nødt til å dra hit i dag, etter at dagens middagsinnkjøp så slik ut for min del:

Ordentlig stusselig. Jeg er så lite oppfinnsom når jeg er alene og tanken på å stå på kjøkkenet å lage mat til kun meg selv… Ah, jeg orker ikke en gang å se det for meg. 

Hvis jeg skal være ærlig så er det egentlig helt nydelig å ha noen dager alene hjemme (aka hos mamma og pappa). Da får jeg ligge på tvers i senga, ha på lyset når jeg skal sove, se på teite Facebook-klipp før jeg skal sove og spise is rett fra boksen – HELT alene. Faktisk er det ganske deilig. Men, det skal sies at han har vært bort i en dag, og det tar nok ikke så altfor lang tid før jeg begynner å merke savnet. Og da mener jeg ikke savnet etter fulle skittentøyskurver, sko som slenger i gangen og en alarm som slumres fire ganger før jeg skal stå opp om morgenen. Assa, DET er irriterende det. 

Jeg er jo faktisk ganske vandt til å være en del alene ettersom at han stadig vekk er på reise eller hva han nå driver med. Og skal jeg dele tre hemmeligheter jeg alltid gjør når han er borte?… 

– Jeg drikker ALLTID brus rett fra flaska. Altså, en sånn stor flaske. Han får alltid kjeft av meg når han gjør det, men når jeg er alene hjemme gjør jeg det selv. 

– Jeg er alltid våken til langt på natt. Det er jo kanskje ikke så veldig smart, men jeg ligger alltid timesvis på telefonen når jeg sover alene. Det er da jeg er detektiv og stalker alt som kan krype og gå på Instagram. Nesten. 

– Jeg ser på dårlige, kleine og teite serier. Gjerne noe kliss. Har han vært borte lenge er ikke det så lurt, for da kan jeg begynne å gråte av savn av at noen kliner på filmen. 

Aiaiai… Også var det denne isen da. Jeg spiser alltid is når han er borte. ALLTID. 

Nå skal jeg spise frossenpizza og se på Paradise-finalen med lillesøster.

Sorry C, jeg venter IKKE på deg med å se den 💙💙

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *